- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oyuna yaklaşık 15-20 gündür giriş yapmıyordum ta ki 2 gün öncesine kadar , m2 simgesine tıklayıp torrent yüklenirken pigde ve hunk sunucularında oynayan oyuncularımızın hesap birleşimi yapması gerekmektedir , Detaylı bilgi için tıklayın yazısını okudum ve direkt olarak
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
internet adresinize yönlendirildim ve gerekli talimatları yerine getirdim. Evet buraya kadar her şey normal gidiyor yeni ID adresi alıyorum ve birleşim işlemi başarı ile tamamlanıyor ama bu sadece işlem kısmında böyle oyunda aktif olma kısmına gelince işler biraz karışıyor çünkü normalde 4 tane karakterin bulunduğu hesapta birleşimden sonra 3 karakter bulunuyor. Aynı işlemi başka bir hesabım için yapıyorum ve o hesap içindeki 4 karakterden yine 3ü duruyor ama ANA karakterim yok. Bu hesaplarda bulunan karakter adlarından birisi herkese tanıdık olan ''Lucean'' diğer karakter adı ise bir kaç ay önce devraldığım ''ShockHolmes''. Size şunu demek istemiyorum '' Siz karakterlerimi sildiniz '' böyle bir algı oluşmasın lütfen size demek istediğim şu '' Birleşmeden dolayı oluşmuş olabilecek bir hata böyle bir sorun yaratmış belli ki ''. Sorun kesinlikle benden kaynaklı değil yani karakterimi ben silmedim zaten bunun için de kod lazım isterseniz mail adresime bugüne kadar gönderdiğiniz mailler içinde böyle bir kod olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Lütfen destek birimine ticket atın demeyin çünkü ilk önce o işlemi yaptım gereken yapılmadığı için buradayım. İlginize teşekkürler @Shorty; @erdemaa;- Katılım
- 18 Nis 2009
- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,507
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,517
- DevLira
- 0
Oyuna yaklaşık 15-20 gündür giriş yapmıyordum ta ki 2 gün öncesine kadar , m2 simgesine tıklayıp torrent yüklenirken pigde ve hunk sunucularında oynayan oyuncularımızın hesap birleşimi yapması gerekmektedir , Detaylı bilgi için tıklayın yazısını okudum ve direkt olarakLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.internet adresinize yönlendirildim ve gerekli talimatları yerine getirdim. Evet buraya kadar her şey normal gidiyor yeni ID adresi alıyorum ve birleşim işlemi başarı ile tamamlanıyor ama bu sadece işlem kısmında böyle oyunda aktif olma kısmına gelince işler biraz karışıyor çünkü normalde 4 tane karakterin bulunduğu hesapta birleşimden sonra 3 karakter bulunuyor. Aynı işlemi başka bir hesabım için yapıyorum ve o hesap içindeki 4 karakterden yine 3ü duruyor ama ANA karakterim yok. Bu hesaplarda bulunan karakter adlarından birisi herkese tanıdık olan ''Lucean'' diğer karakter adı ise bir kaç ay önce devraldığım ''ShockHolmes''. Size şunu demek istemiyorum '' Siz karakterlerimi sildiniz '' böyle bir algı oluşmasın lütfen size demek istediğim şu '' Birleşmeden dolayı oluşmuş olabilecek bir hata böyle bir sorun yaratmış belli ki ''. Sorun kesinlikle benden kaynaklı değil yani karakterimi ben silmedim zaten bunun için de kod lazım isterseniz mail adresime bugüne kadar gönderdiğiniz mailler içinde böyle bir kod olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Lütfen destek birimine ticket atın demeyin çünkü ilk önce o işlemi yaptım gereken yapılmadığı için buradayım. İlginize teşekkürler @Shorty; @erdemaa;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Buraya Kullanıcı adı / şifre sorunları kategorisine ticket at gereken yapılır
Son düzenleme:
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ticket Atıyoruz Cewap Alamıyoruz ???
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)