HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
S.a arkadaşlar dün bir pvp server indirdim ve bir türlü oyuna giremedim malesef durmadan siyah ekran ile karşılaşıyorum
Denediğim çözümler:temiz metin2 dosyasını içine attım logo1.avi/logo2.avi/gf.wmv/gfconfig.bin/ bunlarıda sildim internette araştırıp uyguladığım çözümler bunlar
side birde ss sunuyorum
Denediğim çözümler:temiz metin2 dosyasını içine attım logo1.avi/logo2.avi/gf.wmv/gfconfig.bin/ bunlarıda sildim internette araştırıp uyguladığım çözümler bunlar
side birde ss sunuyorum
S.a arkadaşlar dün bir pvp server indirdim ve bir türlü oyuna giremedim malesef durmadan siyah ekran ile karşılaşıyorum
side birde ss sunuyorum
![]()
Pvpden kaynaklı sorun olabilir çözüm yolu için şunları deneyebilirsiniz...
Metin2 Dosyasına Sağ Tıklayıp Uyumluluk Sorunu Gider Deyiniz Ve Gerekli Ayarlamaları Yaparak
Oyunu Yönetici Olarak Başlatıp Girin
Pvpden kaynaklı sorun olabilir çözüm yolu için şunları deneyebilirsiniz...
Metin2 Dosyasına Sağ Tıklayıp Uyumluluk Sorunu Gider Deyiniz Ve Gerekli Ayarlamaları Yaparak
Oyunu Yönetici Olarak Başlatıp Girin
saol ama olmadı valla hatta client.bin uzantısınız exe yapıp onun bile uyumluluğunu değiştirdim genede olmadı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)