farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

METİN2 siyah ekran hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baris2447
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

beyler metin2 torrent den oyunu başlat diyorum siyah ekran geliyor bende torrent yüklendikten sonra logo1 ve logo2 yi sildim sonra oyunu başlat dedim oyun açıldı bide şeyi dedim dosyalardan logo1 ve 2 yi açmayı denedim windows media player oynatamıyor dedi daha önce böyle sorunum yoktu geçen ekran kartına driver boosterdan driver yükledim ondan sonra bu hatayı vermeyi başladı attığım driveri kaldırdım olmadı format attım olmadı çözümünü bilen yokmu deli olcam

beyler metin2 torrent den oyunu başlat diyorum siyah ekran geliyor bende torrent yüklendikten sonra logo1 ve logo2 yi sildim sonra oyunu başlat dedim oyun açıldı bide şeyi dedim dosyalardan logo1 ve 2 yi açmayı denedim windows media player oynatamıyor dedi daha önce böyle sorunum yoktu geçen ekran kartına driver boosterdan driver yükledim ondan sonra bu hatayı vermeyi başladı attığım driveri kaldırdım olmadı format attım olmadı çözümünü bilen yokmu deli olcam

http://www.turkmmo.com/metin2-genel/2854382-metin2-cogu-hatalarin-resimli-cozumleri-log.html

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri