Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

metin 2 siyah ekran

lorddanger0900

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
3g 6653s
Reaksiyon Skoru
15
Altın Konu
0
Başarım Puanı
61
TM Yaşı
7 Yıl 8 Ay 1 Gün
MmoLira
1,293
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar
bugün sizlere Metin2 siyah ekran hatasının çözümünü anlatıcağım. Yapıcağımız basit bir işlemin ardından bu hatayı tamamen çözüme kavuşturucağız. Umarım bu hatayı alan üyelerimiz için yararlı bir makale olur arkadaşlar. Hadi lafı uzatmadan anlatıma geçelim.

bv5RVV.png

-Bu hatayı düzeltmek için metin2'ye sağ tıklayıp dosya konumunu aç demelisiniz. Açtıktan sonra ise bu kısımda logo1 ve logo2 isminde 2 resim olucaktır. Bu 2 resimi silmeniz gerekiyor. Sildikten sonra ise sorun ortadan kalkıcaktır.

BOMgO9.png

-Evet metin2'nin dosya konumuna girdik girdikten sonra ise bu kısımda logo1 ve logo2 adındaki 2 resimi silip veya masaüstüne alıyoruz.

Daha sonra sorunumuz çözülmüş oluyor.

Son düzenleme:
Şimdi sadece Metin2 olsaydı syserr falan bakardık discord falan diyince bunun tamamen işletim sistemi ile bağlantısı var bunu sadece Metin2 olarak değil genel kapsamlı bir araştırma yapmak lazım.

Driverlerin güncel olup olmadığına bak,güncelleme yaptın ve sorunda devam ediyorsa en güzeli işletim sistemini yeniden kurarsın.İşletim sistemini kurdun yine aynı sorun devam ederse ekran kartın sorunlu olabilir.

Güncel Driverleri Aktif Etmen İçim Cmd Yüklemeleri Akfif etmen lazım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri