- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
beyler metin2 torrent den oyunu başlat diyorum siyah ekran geliyor bende torrent yüklendikten sonra logo1 ve logo2 yi sildim sonra oyunu başlat dedim oyun açıldı bide şeyi dedim dosyalardan logo1 ve 2 yi açmayı denedim windows media player oynatamıyor dedi daha önce böyle sorunum yoktu geçen ekran kartına driver boosterdan driver yükledim ondan sonra bu hatayı vermeyi başladı attığım driveri kaldırdım olmadı format attım olmadı çözümünü bilen yokmu deli olcam
- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,508
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,514
- DevLira
- 0
beyler metin2 torrent den oyunu başlat diyorum siyah ekran geliyor bende torrent yüklendikten sonra logo1 ve logo2 yi sildim sonra oyunu başlat dedim oyun açıldı bide şeyi dedim dosyalardan logo1 ve 2 yi açmayı denedim windows media player oynatamıyor dedi daha önce böyle sorunum yoktu geçen ekran kartına driver boosterdan driver yükledim ondan sonra bu hatayı vermeyi başladı attığım driveri kaldırdım olmadı format attım olmadı çözümünü bilen yokmu deli olcam
http://www.turkmmo.com/metin2-genel/2854382-metin2-cogu-hatalarin-resimli-cozumleri-log.html