TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle

METİN2 siyah ekran hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baris2447
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

baris2447

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 9 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

beyler metin2 torrent den oyunu başlat diyorum siyah ekran geliyor bende torrent yüklendikten sonra logo1 ve logo2 yi sildim sonra oyunu başlat dedim oyun açıldı bide şeyi dedim dosyalardan logo1 ve 2 yi açmayı denedim windows media player oynatamıyor dedi daha önce böyle sorunum yoktu geçen ekran kartına driver boosterdan driver yükledim ondan sonra bu hatayı vermeyi başladı attığım driveri kaldırdım olmadı format attım olmadı çözümünü bilen yokmu deli olcam

beyler metin2 torrent den oyunu başlat diyorum siyah ekran geliyor bende torrent yüklendikten sonra logo1 ve logo2 yi sildim sonra oyunu başlat dedim oyun açıldı bide şeyi dedim dosyalardan logo1 ve 2 yi açmayı denedim windows media player oynatamıyor dedi daha önce böyle sorunum yoktu geçen ekran kartına driver boosterdan driver yükledim ondan sonra bu hatayı vermeyi başladı attığım driveri kaldırdım olmadı format attım olmadı çözümünü bilen yokmu deli olcam

http://www.turkmmo.com/metin2-genel/2854382-metin2-cogu-hatalarin-resimli-cozumleri-log.html

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri