- Konular
- 1,858
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 706
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 4,116
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İyi Günler ben pazar günü esilagamersten 40 tl lık metın2 paketi aldım ve domaını auto pack bedavamı dedım evet dedıler bana parayı yatırdım 2 saat içinde verilir teslimatınız 2 saat gectı kendısıne daha gelmedı dedım kendısı bana yarın verılcek dedı bende tmm dedim ertesi gün tekrar sordum bey efendı bugun gecıkme oldu yarın alabılırsınız serverını ve tıcketten kendısıne kızdım ve benım hesabımı sıldıler 3 defadır hesabımı sıldıler ben tekrar actım 3.gün oldu bana tekrar yarın saat 15 de toplu olarak alırsınız ve .tk lı verıyoruz com net org vermıyoruz dedıler ve ben canlı destekden 2 defadır söledım com net org ve auto pack bedava degılmı dedım evet dedıler ve turkmmo da reklamı var diye arastırmadım dun telefondan kendısıne tıcket yolladım ve benı tekrar sildiler.. ve silmeseydiler ordakı tıcketın fotolarını komple atabilirdim simdi turkmmo dan ricam elimdeki kanıtlar bunlar benım para iademi veya com net org li domainlı mt2 paketimi teslim etsinler.. yani sunu söyliyeyim teslim etselerde ben bu sikayet konusunu actım ve alacagım mt2 yi rahat kullanamam...... para iadesi yapmasını talep ediyorum..
bunuda telefondan konusurken cektım anca cunku sürekli hesap siliyorlar sohbet banı atıyorlar.
ve parayı yatırdıgıma dair kanıt
buyrun 3 defa sıldıgıne dair kanıtlar
bunuda telefondan konusurken cektım anca cunku sürekli hesap siliyorlar sohbet banı atıyorlar.
ve parayı yatırdıgıma dair kanıt
buyrun 3 defa sıldıgıne dair kanıtlar
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,569
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,452
- DevLira
- 0
Firma forumda hizmet vermiyor.
- Konular
- 14,630
- Online süresi
- 9h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 8,946
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 708
- MmoLira
- -6,246
- DevLira
- 0
Konu açılmıştır
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)