Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

EsilaGamers

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bykirif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

bykirif

Level 9
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
1,858
Çözüm
1
Online süresi
4d 9h
Reaksiyon Skoru
706
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
272
MmoLira
4,116
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İyi Günler ben pazar günü esilagamersten 40 tl lık metın2 paketi aldım ve domaını auto pack bedavamı dedım evet dedıler bana parayı yatırdım 2 saat içinde verilir teslimatınız 2 saat gectı kendısıne daha gelmedı dedım kendısı bana yarın verılcek dedı bende tmm dedim ertesi gün tekrar sordum bey efendı bugun gecıkme oldu yarın alabılırsınız serverını ve tıcketten kendısıne kızdım ve benım hesabımı sıldıler 3 defadır hesabımı sıldıler ben tekrar actım 3.gün oldu bana tekrar yarın saat 15 de toplu olarak alırsınız ve .tk lı verıyoruz com net org vermıyoruz dedıler ve ben canlı destekden 2 defadır söledım com net org ve auto pack bedava degılmı dedım evet dedıler ve turkmmo da reklamı var diye arastırmadım dun telefondan kendısıne tıcket yolladım ve benı tekrar sildiler.. ve silmeseydiler ordakı tıcketın fotolarını komple atabilirdim simdi turkmmo dan ricam elimdeki kanıtlar bunlar benım para iademi veya com net org li domainlı mt2 paketimi teslim etsinler.. yani sunu söyliyeyim teslim etselerde ben bu sikayet konusunu actım ve alacagım mt2 yi rahat kullanamam...... para iadesi yapmasını talep ediyorum..
bunuda telefondan konusurken cektım anca cunku sürekli hesap siliyorlar sohbet banı atıyorlar.
nA8klB.jpg

ve parayı yatırdıgıma dair kanıt
LpV2DV.png

buyrun 3 defa sıldıgıne dair kanıtlar
5854ad.png

OR1kvA.png

Firma forumda hizmet vermiyor.

Konu açılmıştır

gecmis olsun beyfendi

gecmis olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri