Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hunk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gosdak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Hunk da Dönüşümler Açıldı Oynarmisiniz?

• Evet

• Hayır

• Belki

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

uzatmaları oynuyoruz artık hakemin inisiyatife kaldık.

Hayır az oy almış ayıp olmasın diye oyumu hayır yönünde kullandım
Sen HAYIR a verirsen yanlisanlasilir bazi oyuncular arasinda (Shorty bile hayira oy vermis hunka baslamayalim) gibi dusunceler olabilir.
Gerci hayir az oy almis diye cevapbini vermissin ama yinede yanlis.

Son düzenleme:
Hunk da zaten dönüşümler açık zaten çoğu oyuncuda yavaş yavaş geliyor.Ayrıca ben katılmıyorum kısmen dediklerine şu yönden Hunk her geçen gün daha iyiye gidiyor bunu rahatlıkla söyleyebilirim yeni gelecek güncellemelerle vs daha da iyi olacak.Haksız ban durumuna gelirsek buna hiç katılmıyorum saygılarımla.Düşüncelerin için teşekkürler.
Evet yeni oyuncular yavaş yavaş geliyor lakin dönüşümlerin acik olduğunu bazi oyuncular halen bilmiyorlar gelip soranlar oluyor acikmi diye bizde boyle bir anket yaptik 😊😉

Hunk da zaten dönüşümler açık zaten çoğu oyuncuda yavaş yavaş geliyor.Ayrıca ben katılmıyorum kısmen dediklerine şu yönden Hunk her geçen gün daha iyiye gidiyor bunu rahatlıkla söyleyebilirim yeni gelecek güncellemelerle vs daha da iyi olacak.Haksız ban durumuna gelirsek buna hiç katılmıyorum saygılarımla.

Düşüncelerin için teşekkürler.
Oyunda bazı oyuncular artık o kadar arsız gurursuz olmuşki milleti haksız yere banlatma çabalarında tickete ne kadar mesaj atsamda yinede umurlarında değiliz kimsenin adam üzerime bi iftira atıyor ban yiyoruz derdimizi anlatıyoruz kimse takmıyor suçlusunuz deniyor. bu sorumsuzluktur. ve bu adam oyunda halanda gezebiliyosa ne diyim size helal olsun devam bu şekilde

Hunda ilerleme var serverin dolmaya basladi ama sanki yine düşüyor:f27::f15::m15:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri