Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Hunk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gosdak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Hunk da Dönüşümler Açıldı Oynarmisiniz?

• Evet

• Hayır

• Belki

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hunka sahip çıkalım :m06:

şaka bir yana yaz geliyor.. gereken ilgi suan zaten yapılmakta.. oyuncu sorunu ise okullar kapanınca çözüleceğini düşünüyorum.

şaka bir yana yaz geliyor.. gereken ilgi suan zaten yapılmakta.. oyuncu sorunu ise okullar kapanınca çözüleceğini düşünüyorum.
, Oyuncu sorunu okullar tatil olduğunda çözülmeyecek malesef keith ve pidge de bir server ve okulaların açık olmasına rağmen oyuncusu var hunk serverında oyuncu yok yani okulla ilgisi yok bunun :)
Hunk ilk açıldığaı döneme çok iyi giriş yapmıştı çok eyleniyorduk gerekli ilgi o zaman gösterilmedi kristal oda barones katacomb azraili eklenmedi dönüşümler kapatıldı bunun sonucunda serverın hali ortada

Umarız öyle olur hunkda bir çok kişi yaz tatilini beklıyor bir umut dolar diye sunucu.. :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri