HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hunk sunucusuna ilgi.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Hunk da zaten dönüşümler açık zaten çoğu oyuncuda yavaş yavaş geliyor.Ayrıca ben katılmıyorum kısmen dediklerine şu yönden Hunk her geçen gün daha iyiye gidiyor bunu rahatlıkla söyleyebilirim yeni gelecek güncellemelerle vs daha da iyi olacak.Haksız ban durumuna gelirsek buna hiç katılmıyorum saygılarımla.
Düşüncelerin için teşekkürler.
Evet çoğu kişi donusumler kapalı diye oyunu bıraktı fakat geçde olsa açıldı belki çoğunun haberide yok arkadaş donusumler açıldı buna rağmen oynarmısınız diye anket hazırlamışHunk da zaten dönüşümler açık niye böyle anket açtın ki ?
Evet çoğu kişi donusumler kapalı diye oyunu bıraktı fakat geçde olsa açıldı belki çoğunun haberide yok arkadaş donusumler açıldı buna rağmen oynarmısınız diye anket hazırlamış
Düzelttim içeriği eksik yazmıştım tekrar f5 yap
hunka sahip çıkalım :m06:
şaka bir yana yaz geliyor.. gereken ilgi suan zaten yapılmakta.. oyuncu sorunu ise okullar kapanınca çözüleceğini düşünüyorum.
Oyuncu sayisinin artmasi icin elimizden geleni yapıyoruz ancak bizim yaptigim isler bir yere kadar yetkilIlerinde ilgilenmesi lazim.
Sunucuya baslayinki sizinle gelenlerle beraber hunk dolsun..:ka19:
Sunucuya baslayinki sizinle gelenlerle beraber hunk dolsun..:ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)