- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Helal sana atarlı ceylan 8) Sen yan kulvarda koşmaya devam et, sanada döneriz elbet.artık yaşatırmı yaşarmı o arkadaşa kalmış![]()
- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
he he abilerine de yumuşak ve entel cümleler kurmayı öğretsinler sana. Ama onlar gibi ergen davranma
valla bİrader bÖle abİne abİsİne gİbİ laflar kulaniyonuzda gelİn skyp veya rc ye gÖrÜŞelİm gÖrÜntÜlÜ gÖrÜntÜsÜz bakalim kİm Çocuk kİm ergen
burda kilavyeden abİsİ gİbİ laflar yazmak sİze gÖre Çok basİt
o yÜzden dİyom .- Katılım
- 6 Nis 2012
- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
helal sana atarlı ceylan 8) sen yan kulvarda koşmaya devam et, sanada döneriz elbet.
ulan bende yazmasam 2 post kasacam dİye sabaha kadar burda samet le konuŞurusun bÖlede fantazİlerİnİz var aranizda bİlİyorum anliyorum sİzİ

- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Açıp sövünce dısa vuramadıgın erkeklıgını mı gostermıs olacaksın sen nazlı gelın. Gelsene karşımdan küfret bana he yıldızları seyrettireyim sanaçok öttün ki aklından çıkmıyo öttürmelerim demeden duramıyosun
![]()
Sen nerenin malısın? Numaranı istiyorum zaten sanal gülü
yıldız saydırcakmısŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)