Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MrsCirkin'in Soyuluşu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bufeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 262
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Şizofren kardeş carly denilen üye beni değil oziyi banlattı hı şu para yatırdığınız halde
biz yatırmıyoruz kazanıyoruz diye geri r yapmanıda çözemedim
para yatırırken iyi hoş yüzünüze vurunca bu utangançlık nedir? sen niye hunk hala ayakta sanıyorsun?
canım markete yaptığınız takviye sayesinde aktif orası az utanma duygunuz olsun :)
CiKO ve diğer aldığınız karakterler kaç TL ye geldi diye sormuyorum
para sizin veya ailenizin takviyesi bol bol harcayın ama idareli harcayın :)
Şu oyuna para yatırmışlığım yok, olsada kaygılanıcağım utanıcağım bir durum yok. Siz bahanelerin yalanların arkasına saklanmaya devam edin biz zaten kazanıcağımızı kazanıyoruz 8) Bak yine başladı Ozi yüzünden gibisine 8) Berkcanın bulunduğu gruptan bahsediyorum D0ST lu olan 8) Ne güzel tabirler kullanıyorsun öyle entel köylü 8)

Seni kaide etmez be Sanal gülü,Burdan sıkılır oraya ordan sıkılır buraya Sen kimsin de sorguluyosun Türübüne oynama yakarlar o sevdanı :l04:
Yeteki gelin biz postalamasını biliriz:ka19:

Azcık yüzünüz kızarsada bizde yazmasak ama nerde bunlar komedi komedi sarıyorr :m08:

Paranız yoksa mesajdan yazın sanalcı kardesler:ka19:

Şu oyuna para yatırmışlığım yok, olsada kaygılanıcağım utanıcağım bir durum yok. Siz bahanelerin yalanların arkasına saklanmaya devam edin biz zaten kazanıcağımızı kazanıyoruz 8) Bak yine başladı Ozi yüzünden gibisine 8) Berkcanın bulunduğu gruptan bahsed:m08:iyorum D0ST lu olan 8) Ne güzel tabirler kullanıyorsun öyle entel köylü 8)

Bizim dediğimiz laflari bize sarfetmeyle büyüyor bu arkadaş. Bunun yaşı kac 11 mi alıntı yapıyor yaptıgı alıntının icindeki sözleri yazıyor gülmekten ölcem yahu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri