- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sallanırsada yıkılmaz tahtın... Sen bulursun yolunu :ka19:
:ka19:- Katılım
- 21 Ocak 2009
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
4.267 :ka19:
- Konular
- 166
- Online süresi
- 12m 53s
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 151
- MmoLira
- 19
- DevLira
- 0
Valla kardeşim geçmiş olsun seni oynarken görmüştüm sağlam bir karekterdin ama üzülmeye değmez 20 Bin tl'lik iteme aklım takıldı bence üzülmene gerek yok ne hileciler bilirdim bu serverde milletin 1 senede yapacağını 1 ayda yapan. tanışıp arkadaş olup 1 hafta konuşmuştum öyle biriyle anladim ki o günden sonra emek vermeye gerek yok her şeyi atip bırakmıştım umarım senin için hayırlısı olur.
Hileci dediysem öyle basit biri değildi tam hatırlayamıyorum adini ama adam evinde 3 sağlam birgisayar ile oyunun ilk 1 ayinda 10 15 karekterini örümcek zindani 2.katinda bota koyup paranın dibine vurmuş biriydi. çok isyan etmiştik o zamanlar konu açtık yöneticiler inanmadılar bizim serverimiz de kimse hile açamaz dediler videolu kanıtı gözlerine soktuk ama iş işten geçtikten sonra adam gibi bir koruma gelmişti. Bende şuan adam gibi bir server ararken öylesine girdim bu foruma anılarım depreşti
Anilar demişken oyunun ilk haftasında oyunun ilk 5/5 Çift yarili +9 Güneş Palasını yapmıştım buglu olduğu için her levelde giyiliyordu önüme gelene 95 lv de 25k 30k çakıp eğleniyordum
nostarjii 
Hileci dediysem öyle basit biri değildi tam hatırlayamıyorum adini ama adam evinde 3 sağlam birgisayar ile oyunun ilk 1 ayinda 10 15 karekterini örümcek zindani 2.katinda bota koyup paranın dibine vurmuş biriydi. çok isyan etmiştik o zamanlar konu açtık yöneticiler inanmadılar bizim serverimiz de kimse hile açamaz dediler videolu kanıtı gözlerine soktuk ama iş işten geçtikten sonra adam gibi bir koruma gelmişti. Bende şuan adam gibi bir server ararken öylesine girdim bu foruma anılarım depreşti

Anilar demişken oyunun ilk haftasında oyunun ilk 5/5 Çift yarili +9 Güneş Palasını yapmıştım buglu olduğu için her levelde giyiliyordu önüme gelene 95 lv de 25k 30k çakıp eğleniyordum
nostarjii 
Son düzenleme:
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Valla kardeşim geçmiş olsun seni oynarken görmüştüm sağlam bir karekterdin ama üzülmeye değmez 20 Bin tl'lik iteme aklım takıldı bence üzülmene gerek yok ne hileciler bilirdim bu serverde milletin 1 senede yapacağını 1 ayda yapan. tanışıp arkadaş olup 1 hafta konuşmuştum öyle biriyle anladim ki o günden sonra emek vermeye gerek yok her şeyi atip bırakmıştım umarım senin için hayırlısı olur.
Anilar demişken oyunun ilk haftasında oyunun ilk 5/5 Çift yarili +9 Güneş Palasını yapmıştım buglu olduğu için her levelde giyiliyordu önüme gelene 95 lv de 25k 30k çakıp eğleniyordum![]()
![]()
nostarjii
![]()
Eyvallah dostum. Tüm söylediklerinde haklısın.Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)