romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MrsCirkin'in Soyuluşu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bufeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 262
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Canım entel köyün son direnişleri'diye sizi isimlendirdik baksana.Emek carlar oyundan cıkabiliyor ama diğerleri kalmak zorunda kaliyor.Spora parali başlamiş elaman gibisiniz Protein'alinca şişiyorsunuz 3 gün ara verince sönüyorsunuz'Sizi adam yerine koyupta'2 cümle edende kabahat :ka19:
Şişende belli sönende belli nazlı gelincik :m08:
Diğeride aklı sıra alttan mesajlar veriyor mahremlere dokunarak. Çocuk işte:D

Ee samet sana zamanında söyledim köteğini eksik etmiyelim bunların diye 8) Bak fırsatı bulup kaçtılar başka pvplere, cesaretlenip geri gelmişler yüzleri kalmışcasına 8)

Konu tabiri siz olucaksanız bu adamlarda kacıcak adamlar değil yancar acip söven tayF :ka19:

Ee samet sana zamanında söyledim köteğini eksik etmiyelim bunların diye 8) Bak fırsatı bulup kaçtılar başka pvplere, cesaretlenip geri gelmişler yüzleri kalmışcasına 8)

canım geri gelmedikte siz ne zaman gideceksiniz hani şu
para yatırıpta aldığınız karakter & market itemi vs.
ama sorunca yok almıyoruz diyen türden şizofren kardeşler
son direnişçi olmaktan çıkıp ne zaman emekli olacaksınız? :D

bunlar doymayan takım kanka verdikçe fazlasını vericen esirgemiycen:ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri