HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar sonuca gelelim.Bugün yeneriz,yarın yenersiniz.Ben bu muhabbetlerden sıkıldım.İnsanların oyun yüzünden birbirlerine kanlı bıçaklı kin beslemeleri normal bi duruma gitmiyor.Kusurum varsa affola.İki taraf ta gayet iyi savaş konusunda,iki tarafında emeğine sağlık.Allah'a emanet olun :l04:
25-25 olayını Mevlüt kabul etmediği için 30 kişi girdik o savaşta.Neyse ben de önemli olanın taktik işi olduğunu orda belirttim zaten.Evet 30 sayı alabildik bundan asla gocunmuyorum.O uzun uzun yazılanı işine geldiği gibi anlamasan şu an bu cevabı vermezdin cici çocuk![]()
Hafta Sonuna Ekibini Belirli Sayılarda topla Bildir Bizde Toplayalım Savaş Yapalım
CuteUnity Lonca Savaşında Biz kimseyi Toplamadık Hepsi Bu loncanın üyeleri Vb laflarda Bulunmuştun Genelden şimdi ise Sen Archedasın Ve Archea için Aynı şeyleri Söylüyorsun çok Etik Bir Durummuş Gibide burda Yazıyorsun
işine Geldiği Gibi Anlayan işine Geldiği Gibide ''Yazıyor'' Buraya Hadi iyi Geceler cici çocuk
Arkadaşlar sonuca gelelim.Bugün yeneriz,yarın yenersiniz.Ben bu muhabbetlerden sıkıldım.İnsanların oyun yüzünden birbirlerine kanlı bıçaklı kin beslemeleri normal bi duruma gitmiyor.Kusurum varsa affola.İki taraf ta gayet iyi savaş konusunda,iki tarafında emeğine sağlık.Allah'a emanet olun :l04:
Teşekkürler estağfurullah kusur falan bazı şeyler yanlış anlaşılmasın o iyi birdahakine daha dikkatli gireriz ne 1 eksik ne 1 fazla sende Allaha emanet ol.
Son düzenleme:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Az önceki konu tartışma amacı olan şahıslar yüzünden kapatıldı . Tekrar buraya gelip tartışma çıkarmamalarını ISRARla rica ediyorum !! Tartışmaya çekmeye çalışan olursada hiçbir cevap verilmeyeceğini de bilsinler konu kapatılmaması için .
Her 2 tarafa tebrikler .
''Yıkmaya gücünüz, Yıkıldığımızı görmeye ÖMRÜNÜZ yetmez!!..''
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)