HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İki tarafa da tebrikler.İki taraf ta iyi savaştı.Baran ''25-25 dediniz'' bahanelerine hiç gerek yok Mevlüte sınırsız oldugu söylendi ki elemanın olsa zaten 30 kişi gelirdin,olmadıgı için Umut loncasından yardım istedin arkadaşım,Cute&Phantoms savaşında da el çıkardınız bahanesini sunmustun.Bazı şeyleri kaldıramıcaksan bu oyunu oynamayacaksın.Siz yenince yok çaylar bizden
,yok tekrarlayalım,yok eglendik,yok şu yok bu,Biz yenince bi laf atmalar bir havlamalar falan yakışmıyor.Pmden Nisa dön artık savaşalım rekabet istiyorum diyen de sendin.Ne oldu rekabetimiz fazla mı geldi ? TEKRAR HATIRLATAYIM ; Bu bir oyun arkadaşlar,bugün siz yenersiniz yarın biz yeneriz diğer gün siz bazen biz böyle devam eder.Baştan fazla tavana uçmaya gerek yok.Saygılı olmayı öğren Baran sonra gel benden rekabet iste.Hadi selametle.:ka19:
Tebrikler despinacım. Şuna bi açıklık getirelim umut loncasından tek bir adam çagırmadım baran beni cagırdı diyemez kimse tartışmayalım diyosun lafı vurup vurup şunada hatırlatayım oyun bu deyipte şirinleri oynama burda! kesinlikle kimseye saygısızlık etmedik saygısızlıgı şuanda sen yapıyosun baran mevlüt diyip savaş sonrası ayakları yerden kesilende sizdiniz hatırla o günü ayrıca adam cagırdın demişken ben realunityle savaş yapmadım archea ilede yapmadım? brutal,lenister,archea.realunity kımdınız siz? iyi eglenceler!
Cevap vermezdim de size soylediklerimi carpitmana goz yumamam konuşmada ne yazıyo ben saatten bahsediyorum 30 u 1 dk geçerse savaş iptal diye çok güzel carpitmissin laflar mi dahada cevap atmicam size resimler ortada sizde yenin sizde atın galibiyetimizi karalamaya gerek yok bahane üretmeden vazgeçin. Dahada konuya tartışma mesajları atmayın.
Tartışma Hakaret Vb Mesajlarımız Yok konuşuyoruz Güzel kardeşim

iyi Akşamlar
Kimse nin kimseyi aşağıladığı yok kimseninde haddine deyil ben sana sayılar sınırsız senin istediğin oldu dediğim de saat 19.30 19.40 civariydi kusura bakmada hiç 5 dk kala yazmadım ben o mesajı sana buda son postum Tebriğin için teşekkür ederiz iyi forumlar.
Son düzenleme:
Kimse nin kimseyi aşağıladığı yok kimseninde haddine deyil ben sana sayılar sınırsız senin istediğin oldu dediğim de saat 19.30 19.40 civariydi kusura bakmada hiç 5 dk kala yazmadım ben o mesajı sana buda son postum Tebriğin için teşekkür ederiz iyi forumlar.
Birader şaçmalama ss aldım diyordun foruma atacam dedin at görelim o saatdemi demişsin ulan zaten bizim loncadan adamlar çıktı size gelmek istedi son dakikalar çıktı zaten o saat de yazsan illaki görürdüm o bile degiştirmez ss varsa at bizde görelim bizden çıkan adamları aldıgın için birden bire sayı degiştirdin yani boşa cevaplama birşey ve sen serbest olsun yada 30 olsun dedigin ss at ben cevaplamışmıyım onuda merak ettim kesinlike tamam demem birşey yazmamışımdır yada yok derdim görsem gerçi öyle birşeyde yazmadın sen kendi kendine anlaşmayı bozdun öyle birşey dendigini görmedim büyütmenin anlamı yok kanıtlar konuşsun.
Son düzenleme:
Oyun kuralları vardır birde oyunu oynayan oyuncular arası kurallar vardır siz bu kuralları bozdunuz 25 kişilik savaş olcak denildi ve anlaşıldı ondan sonra gelip burda reklam yapıyorsunuz Archea loncası bizim de lonca liderlerimizin kimseyi çağırdığı felan yoktu bunu kim söylediyse gelsin burda kanıtıyla beraber konuşsun. İyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)