HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
​Tebrikler.
Tebrikler archea![]()
Teşekkür ederiz
tartışma tekrarlanmaz ise sorun yok.
Sıkıntı yok gereken açıklamayı yaptım zaten başta tartışma çıkarmaya çalışan kişilere cevap verilmeyecek diye o yüzden sıkıntı yok .
Tebrikler :m06:
Teşekkür ederiz
ââ¬â¹Tebrikler.
Teşekkür ederiz
İki tarafa da tebrikler.İki taraf ta iyi savaştı.Baran ''25-25 dediniz'' bahanelerine hiç gerek yok Mevlüte sınırsız oldugu söylendi ki elemanın olsa zaten 30 kişi gelirdin,olmadıgı için Umut loncasından yardım istedin arkadaşım,Cute&Phantoms savaşında da el çıkardınız bahanesini sunmustun.Bazı şeyleri kaldıramıcaksan bu oyunu oynamayacaksın.Siz yenince yok çaylar bizden
,yok tekrarlayalım,yok eglendik,yok şu yok bu,Biz yenince bi laf atmalar bir havlamalar falan yakışmıyor.Pmden Nisa dön artık savaşalım rekabet istiyorum diyen de sendin.Ne oldu rekabetimiz fazla mı geldi ? TEKRAR HATIRLATAYIM ; Bu bir oyun arkadaşlar,bugün siz yenersiniz yarın biz yeneriz diğer gün siz bazen biz böyle devam eder.Baştan fazla tavana uçmaya gerek yok.Saygılı olmayı öğren Baran sonra gel benden rekabet iste.Hadi selametle.:ka19:
,yok tekrarlayalım,yok eglendik,yok şu yok bu,Biz yenince bi laf atmalar bir havlamalar falan yakışmıyor.Pmden Nisa dön artık savaşalım rekabet istiyorum diyen de sendin.Ne oldu rekabetimiz fazla mı geldi ? TEKRAR HATIRLATAYIM ; Bu bir oyun arkadaşlar,bugün siz yenersiniz yarın biz yeneriz diğer gün siz bazen biz böyle devam eder.Baştan fazla tavana uçmaya gerek yok.Saygılı olmayı öğren Baran sonra gel benden rekabet iste.Hadi selametle.:ka19:
Son düzenleme:
Tartışma çıktığı anda kapatmak yerine tartışma çıkaran arkadaşlara uyarı verseniz daha mantıklı değil mi ? Zaten karşı lonca sırf konuyu kapattırmak için tartışma çıkarıyor!Konuda tartışma çıkmadığı sürece konu açık kalabilir tebrik ederim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)