HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güzeldi savaş birdaha isterlerse bidaha atarız oyun bu kazanmakda var kaybetmekde..
KeyShart///
KeyShart///
2 günde 3 hardcore yasayan explosion değil mi buOha be bize :/
Tebrikler :ka19:
Canım Hergün Çölde Ws Atarken Yaşadıgın Hardları Buraya Yazsam Miğden Kaldıramaz Hatta Yenildiğinde Dost Ayakları Yapmış oldugun Arkadaşlarına Bile Bug Var Bunda Die ağlar Kendini Teselli Ederdin Bnce Sen konuşmamalısın Bile
Ayrıca Arkadaşlarını Satan Bir İnsana Ben Adam Demem Bana Göre Birşey Değil
İyi Geceler Madam :cay:
Hardcoru şmdi yasadıCanım Hergün Çölde Ws Atarken Yaşadıgın Hardları Buraya Yazsam Miğden Kaldıramaz Hatta Yenildiğinde Dost Ayakları Yapmış oldugun Arkadaşlarına Bile Bug Var Bunda Die ağlar Kendini Teselli Ederdin Bnce Sen konuşmamalısın Bile
Ayrıca Arkadaşlarını Satan Bir İnsana Ben Adam Demem Bana Göre Birşey Değil![]()
İyi Geceler Madam :cay:

Sayılar eşit olsaydı sonuç böyle olmazdı bu da gayet aşikar bir durum kimseyi küçük görmeye lüzum yok her iki tarafı da tebrik ediyorum
Sayılar eşit olsaydı sonuç böyle olmazdı bu da gayet aşikar bir durum kimseyi küçük görmeye lüzum yok her iki tarafı da tebrik ediyorum
Cici Kardeşim Bnm

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)