HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Sayılar eşit olsaydı sonuç böyle olmazdı bu da gayet aşikar bir durum kimseyi küçük görmeye lüzum yok her iki tarafı da tebrik ediyorum
Konudaki tartışmalar sebebiyle konu kapatıldı..
Video Çekecek ''Adam'' Yok muydu :S Birde pm den 25 Kişi Gelsin 25 Kişi Geçerse Adam Değilsiniz Derlerdi
Artık Lonca Nasıl Bi Toplamaysa Kişi Sayısı ''31'' ile Müptezelliğini Konuşturmuş![]()
Neyse Tebrikler Ama Söz Vermek Başka Birşey Vermeye Benzemez Kuyruk Acınızdan 4 loncadan Adam Var içinizde
Sayılar eşit olunca kim kime KAÇ SAYI FARKLA geçirir goruruz İster savaş ister vs her turlu pm açığız![]()
Burak Çok Haklıymşsın Lugon Adam olmazmış Senide Kırdım onlar Yüzünden Kardeşim Sen içlerinde En Haklısısın Hakkını Yedik :O
Yalakalığın Meslek oldgu Bir ülkede Yaşıyoruz pmp
2 günde 3 hardcore yasayan explosion değil mi buOha be bize :/
Tebrikler :ka19:
Canım Hergün Çölde Ws Atarken Yaşadıgın Hardları Buraya Yazsam Miğden Kaldıramaz Hatta Yenildiğinde Dost Ayakları Yapmış oldugun Arkadaşlarına Bile Bug Var Bunda Die ağlar Kendini Teselli Ederdin Bnce Sen konuşmamalısın Bile
Ayrıca Arkadaşlarını Satan Bir İnsana Ben Adam Demem Bana Göre Birşey Değil![]()
İyi Geceler Madam :cay:
Video Çekecek ''Adam'' Yok muydu :S Birde pm den 25 Kişi Gelsin 25 Kişi Geçerse Adam Değilsiniz Derlerdi 
Artık Lonca Nasıl Bi Toplamaysa Kişi Sayısı ''31'' ile Müptezelliğini Konuşturmuş
Neyse Tebrikler Ama Söz Vermek Başka Birşey Vermeye Benzemez Kuyruk Acınızdan 4 loncadan Adam Var içinizde

Artık Lonca Nasıl Bi Toplamaysa Kişi Sayısı ''31'' ile Müptezelliğini Konuşturmuş

Artık Lonca Nasıl Bi Toplamaysa Kişi Sayısı ''31'' ile Müptezelliğini Konuşturmuş![]()
Neyse Tebrikler Ama Söz Vermek Başka Birşey Vermeye Benzemez Kuyruk Acınızdan 4 loncadan Adam Var içinizde![]()
Amacın konuda tartışma çıkarmak konu kapansın diye tebriğini ettin şimdi gideblirsin devamını yaparsan şikayet edicem.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)