Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yollayın o zaman videoyu ?
7X Wall
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Videolar 2 Hafta önce Paylaşılmış Youtube Arama butonundan Daha Fazlasını Bulabilirsiniz ben ordan Araştırdım Ayrıca oyun içi Efsun Hilesiyle Yapılmış Silahlar Çok Gündemde Piyasayı Alt üst Etmiş Durumda Hileler Kapatılsa iyi olur
Not : Videoları buraya Bildirdik Diye Kullanıyor, Hileyi Bu Paylaymış. Vb Saçma Sapan Düşüncelere Kapılmayın Youtubeden Aratarak Bulabilirsiniz
Son düzenleme:
Hocam boşver in balık botsu hilesını boyle kucuk seyler dusunmeyın varsa tıcaret hılesı paylassında bızde yararlanarım balık tuttu neymıs sembol veya yuzuk gelcekte 200-300m den satcaz boşverın boyle seylerı bulun tıcaret hılesını sıze 10sanıyede ful set yapım![]()
Şimdi sizden istediğim destek sistemine güzel bir ticket atmanız, forum üzerinden işlem yapamıyoruz. Bu sorun en kısa zamanda çözülecektir, tahmin ediyorum kimlerin efsun botunu açtığını da @Shorty; görebilir. Teşekkürler arkadaşlar. Efsun botundan yararlanan tüm hesaplar, yan karakterler ile ilgilenilecek.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şimdi sizden istediğim destek sistemine güzel bir ticket atmanız, forum üzerinden işlem yapamıyoruz. Bu sorun en kısa zamanda çözülecektir, tahmin ediyorum kimlerin efsun botunu açtığını da @Shorty; görebilir. Teşekkürler arkadaşlar. Efsun botundan yararlanan tüm hesaplar, yan karakterler ile ilgilenilecek.
Zaten Elym2 Destek üyesisin Konu Gözünün önünde Gayet açık Ticket atmanın Mantığı Varsa Atalım Bu Hileler Ve Hileciler son Bulsun
Doküman olmak zorunda bu konu ile ilgiliZaten Elym2 Destek üyesisin Konu Gözünün önünde Gayet açık Ticket atmanın Mantığı Varsa Atalım Bu Hileler Ve Hileciler son Bulsun
, atmanızı rica ediyorum 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...