Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Şu videoyu birde bana atar mısın ?
ElyM2 de hile çıkacak olsa bile emin olun bundan haberim olurdu. 2-3 tane sivri zeka yabancı siteden bulup açmıştır.
UYARI!!: Hile açanlarla iletişim kurmamayın
Demekki Haberin olmamş

Yollayın o zaman videoyu ?Demekki Haberin olmamş![]()
Hocam boşver in balık botsu hilesını boyle kucuk seyler dusunmeyın varsa tıcaret hılesı paylassında bızde yararlanarım balık tuttu neymıs sembol veya yuzuk gelcekte 200-300m den satcaz boşverın boyle seylerı bulun tıcaret hılesını sıze 10sanıyede ful set yapım 

Yollayın o zaman videoyu ?
Efsun botu çalıştığına dair video:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Efsun botu indirme link: ////
Hileyi tarattım trojen bulunmakta kullananlara şimdiden geçmiş olsun.
WALLHACK:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
(elimde video var ama internetim berbat olduğu için yükleyemiyorum)wallhack tek bir hile değil genelde wait damage(7x) veya pro damage gibi hilelerle çalışır.
Balık botununda çalıştığını adım gibi biliyorum elimde video vardı ama pc' ye format attıktan sonra kaybettim. lalaker1' nin botu galiba elym2 de denenmiş videosu var.
Benim anlamadığım Elym2 de hile çalışmaz mantığı daha kurcalasak kim bilir neler çıkacak
Kanıt istiyordunuz buyrun linkler yukarıda test edebilirsiniz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yollayın o zaman videoyu ?
@Tranquillo; cevap yeterlidir umarımEfsun botu çalıştığına dair video:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Efsun botu indirme link: ////
Hileyi tarattım trojen bulunmakta kullananlara şimdiden geçmiş olsun.
WALLHACK:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.(elimde video var ama internetim berbat olduğu için yükleyemiyorum)
wallhack tek bir hile değil genelde wait damage(7x) veya pro damage gibi hilelerle çalışır.
Balık botununda çalıştığını adım gibi biliyorum elimde video vardı ama pc' ye format attıktan sonra kaybettim. lalaker1' nin botu galiba elym2 de denenmiş videosu var.
Benim anlamadığım Elym2 de hile çalışmaz mantığı daha kurcalasak kim bilir neler çıkacakKanıt istiyordunuz buyrun linkler yukarıda test edebilirsiniz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...