kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Balık BOTU ! & Torrent HATASI :S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan frkn7881
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam boşver in balık botsu hilesını boyle kucuk seyler dusunmeyın varsa tıcaret hılesı paylassında bızde yararlanarım balık tuttu neymıs sembol veya yuzuk gelcekte 200-300m den satcaz boşverın boyle seylerı bulun tıcaret hılesını sıze 10sanıyede ful set yapım :D

Yollayın o zaman videoyu ?

Efsun botu çalıştığına dair video:

Efsun botu indirme link: ////

Hileyi tarattım trojen bulunmakta kullananlara şimdiden geçmiş olsun.

WALLHACK: (elimde video var ama internetim berbat olduğu için yükleyemiyorum)

wallhack tek bir hile değil genelde wait damage(7x) veya pro damage gibi hilelerle çalışır.

Balık botununda çalıştığını adım gibi biliyorum elimde video vardı ama pc' ye format attıktan sonra kaybettim. lalaker1' nin botu galiba elym2 de denenmiş videosu var.

Benim anlamadığım Elym2 de hile çalışmaz mantığı daha kurcalasak kim bilir neler çıkacak :D Kanıt istiyordunuz buyrun linkler yukarıda test edebilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yollayın o zaman videoyu ?

Efsun botu çalıştığına dair video:

Efsun botu indirme link: ////

Hileyi tarattım trojen bulunmakta kullananlara şimdiden geçmiş olsun.

WALLHACK: (elimde video var ama internetim berbat olduğu için yükleyemiyorum)

wallhack tek bir hile değil genelde wait damage(7x) veya pro damage gibi hilelerle çalışır.

Balık botununda çalıştığını adım gibi biliyorum elimde video vardı ama pc' ye format attıktan sonra kaybettim. lalaker1' nin botu galiba elym2 de denenmiş videosu var.

Benim anlamadığım Elym2 de hile çalışmaz mantığı daha kurcalasak kim bilir neler çıkacak :D Kanıt istiyordunuz buyrun linkler yukarıda test edebilirsiniz.
@Tranquillo; cevap yeterlidir umarım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri