Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Balık BOTU ! & Torrent HATASI :S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan frkn7881
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Pidge de balık botunun kullanıldığından adım gibi eminim video sunu da izledim keith ve hunk da çalışıyor mu bilmiyorum fakat oyun eski kadar da güzel olmasa da haala güzel çekişme var zaman geçiyoruz ama böyle hilelerim kullanılması sonucunda oyundan soğunuyor güvenliği artık tamamen çözmeniz lazım.:ka24:

Ayriyetten normalde hiç sorun yaşamıyordum fakat 2 gündür oyunu normal şekilde açıyorum açılıyor 1-2 saat oynadıktan sonra 2.mt2 açmaya çalıştığımda torrent hatası alıyorum güvenlik sisteminden olsa ilk açtığımı da açmaz ve modem de deil yardımcı olursanız bilgi verirseniz sevinirim.Okuduğunuz için Teşekkürler..:ka19:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Evet arkadaşlar bu konuyu burada kapatıyorum, buradaki herkese yardımları için teşekkürlerimi sunmak isterim. Hile kısmındaki Yöneticilerimiz üst yetkililere ilettikten sonra bu konu hakkında detaylı bir çalışma yapılacaktır.
İyi geceler. :)
Oyunda çalışan birden çok hile var malesef gerekli bildirimi yaptım en kısa zamanda fixlenir umarım.

Torrent hatasına gelirsek DNS ayarını değiştirip girmeyi dene ben bu şekilde çözüyordum.

Şu videoyu birde bana atar mısın ?
ElyM2 de hile çıkacak olsa bile emin olun bundan haberim olurdu. 2-3 tane sivri zeka yabancı siteden bulup açmıştır.
UYARI!!: Hile açanlarla iletişim kurmamayın

Son düzenleme:
Hile kullanları video çekip desteğe atarsanız gerekeni yaparız eğer oyunda hile çalışıyorsa en kısa zamanda açık kapatılır ve çalışmaz hale getirilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri