HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese iyi forumlar dilerim. 27.06.2011 yılında başladığım TurkMMO macerama 1 yıl sonra 12.06.2012 yılında Öğrenim hayatım ve kişisel sebeplerden ötürü son vermiştim. Uzunca bi aradan sonra tekrardan sizlerleyim.
Forumda yönetime girmek gibi bi düşüncem yok, öne çıkan yönüm olan Metin2 Hileleri bölümünde @Elfiteds; ile birlikte foruma güzel katkılarda bulunmak istiyorum.
Eski dostlarımı çook özledim. Eğer burada beni tanıyan, beni bilen varsa çekinmeden duvarıma mesaj bırakabilir. Gelmemin sebeplerinden biri de eski dostlukları geri kazanabilmek, herşey maddiyat değil; manevi şeylere de değer vermek lazım.
Her neyse çok konuştum forum sakinleri. Mesaj atan herkese benden +rep hediyem.
Hepinizi çok seviyorum, iyi forumlar, iyi günler dilerim.
Forumda yönetime girmek gibi bi düşüncem yok, öne çıkan yönüm olan Metin2 Hileleri bölümünde @Elfiteds; ile birlikte foruma güzel katkılarda bulunmak istiyorum.
Eski dostlarımı çook özledim. Eğer burada beni tanıyan, beni bilen varsa çekinmeden duvarıma mesaj bırakabilir. Gelmemin sebeplerinden biri de eski dostlukları geri kazanabilmek, herşey maddiyat değil; manevi şeylere de değer vermek lazım.
Her neyse çok konuştum forum sakinleri. Mesaj atan herkese benden +rep hediyem.
Hepinizi çok seviyorum, iyi forumlar, iyi günler dilerim.
Son düzenleme:
Foruma tekrar hoş geldiniz..
Hoş bulduk.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)