- Konular
- 65
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar NetAktif'ten 2 GB RAM ' li metin2 sunucusu kiralamayı düşünüyorum.Başlangıç için 2GB yeter diye umuyorum.
NetAktif'in makineleri ne derece sağlamdır ?
Sunucu ve site saldırılara ne derece dayanıklı olur ?
Sunucuda uyku modu,lag,DC gibi sorunlar yaşanabilir mi ?
NetAktif müşterisi olup sorun yaşayanlar yada memnun kalanlar cevap yazarsa sevinirim.
Edit : Az sonra bir yönetici gelip firmanın forumda rankı yok diyerek konuyu kapatacak.Anlamadığım şey forumda reklamını gördüğümüz bilişim hakkında neden araştırma yapamıyoruz? Oh iyi güzel valla foruma azıcık para verip bilişimiz diye reklam açalım ne düşürsek kârdır.
NetAktif'in makineleri ne derece sağlamdır ?
Sunucu ve site saldırılara ne derece dayanıklı olur ?
Sunucuda uyku modu,lag,DC gibi sorunlar yaşanabilir mi ?
NetAktif müşterisi olup sorun yaşayanlar yada memnun kalanlar cevap yazarsa sevinirim.
Edit : Az sonra bir yönetici gelip firmanın forumda rankı yok diyerek konuyu kapatacak.Anlamadığım şey forumda reklamını gördüğümüz bilişim hakkında neden araştırma yapamıyoruz? Oh iyi güzel valla foruma azıcık para verip bilişimiz diye reklam açalım ne düşürsek kârdır.
Son düzenleme:
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
@ummeh ; Reklam konusunda cok haklasın parayı alıyorlar fakat işlem yapmıyorlar.
Netaktif konusuna gelirsek bende almayı düşünüyorum makineleri sağlam radore telekom'dan temin ediyorlar fileslere diyecek bir söz yok baktıysanız suanda calısılabilir şirketlerden bir tanesi bu hafta sonu alacağım bende
Netaktif konusuna gelirsek bende almayı düşünüyorum makineleri sağlam radore telekom'dan temin ediyorlar fileslere diyecek bir söz yok baktıysanız suanda calısılabilir şirketlerden bir tanesi bu hafta sonu alacağım bende
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 65
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bakalım ya ben ya bunlardan yada anksoft tan alcam
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
@ummeh ;
@
@
OzzyOsburne ;
Biz aldık ticket cevaplama süresi cok güzel 7/24 teknik destek alabiliyoruz tek sorunumuz oyuna adam cekemiyoruz buda bizden kaynaklanıyor

Biz aldık ticket cevaplama süresi cok güzel 7/24 teknik destek alabiliyoruz tek sorunumuz oyuna adam cekemiyoruz buda bizden kaynaklanıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)