noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

ANKSoft Bilişim'i Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ummeh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

müşterisi var yok onu bilemezsiniz ancak baktığınızda fazla şikayet konusu yok forumda
güvenilir firmadır

onları filasını kullanmıcaksan sadece vps satan yerden alsan çok daha ii olur ayrıca ankbilişim güzel ama amkbilişimi bilmiom

Arkadaşlar ANKSoft'tan 1 GB RAM ' li metin2 sunucusu kiralamayı düşünüyorum.Başlangıç için 1GB yeter diye umuyorum.
ANKSoft'un makineleri ne derece sağlamdır ?
Sunucu ve site(Web Hosting) saldırılara ne derece dayanıklı olur ?
Sunucuda uyku modu,lag,DC gibi sorunlar yaşanabilir mi ?
ANKSoft müşterisi olup sorun yaşayanlar yada memnun kalanlar cevap yazarsa sevinirim.

Verilecek sunucu ve sitenin özellikleri bunlar olacak

07gvV8.png

Merhaba Sunucularının İyi Oldugunu Biliyorum Fakat Olagan Dışı Bir Fiyat İstiyorlar 4GB 150 TL Sanki Dünyanın En iyi Datacenterinde Barınıyor Hizmet Kalitesi ve Uygun Fiyat İsterseniz Netmarlis Tavsiyemdir.

Anlaşılan anksoft'un müşterisi yok

Konuyu geç biraz gördüğüm için affedin.

yanlış bir anlaşılma olmasın ancak sizi sorunu sormak istiyorum. müşteri kitlemiz eğer yok ise ne için 2011 yıllından bu zamana kadar neden faaliyet gösterelim ? Bizim amacımız müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır bu yüzden fazla şikayet konusu bulamazsınız şikayeti olanlar ile bire bir ilgilenip sorunu çözüme üretmeye çalışıyoruz şikayet konusu açılsa tek tarafı çözüm üretilmez müşteri kitlesi durumuna geldiğimiz de müşteri kitlesinin yorum olmamasına dayanarakmi bu açıklamayı yapıyorsunuz ? diğer bir konulara göz atmanızı tavsiye ederim yada dilerseniz tek tek müşterilerime yazıp buraya yönlendire bilirim ancak yönlendirme yaptığımız zamanda bu adam bunu yazdırdı gibi bir açıklama yapılmaması için müşterilere tek tek şunu yazıp olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi bu konuda paylaşırmısınız diyerek ekran görüntüsünü buraya atabilirim cevabınızı bana özel mesaj olarak iletirseniz çok mutlu olurum

iyi günler dilerim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri