mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Karsli36 oyun sonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sama36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 595

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

evet arkadaşalr ely mt2 artık veda vakti geldi artık oyundan sıkılıyorum soğuyorum oyun sonu yapma vakti geldi bu zamana kadar bir çok kez soyuldum itemlerim çalındı ama bırakmamıştım artık limitimiz doldu ve oyun sonu yapıyorum oyunda her zaman yanımda olan arkadaşalrıma çok teşşekür ediyorum her zaman yanımda oldukları için

EroSs --TETİKCİX--Mariel--xMuptezeL--IKON--xtiripkolikx--(Nigtwish)--Cirkin--Clors--Robert--Atos -llBackımll daha bir çok kişi var ama şuanda aklıma gelmiyo

EroSs sana ayrıca teşekükür ediyom kardeşim ilk yanımda olan sendin <3

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM YANIMDA OLDUĞUNUZ İÇİN HEPİNİZE REEELDE BAŞARILAR .:l04::l04::l04::l04::l04:

Bana bırakmıcam diyordun şimdi bırakıyorsan kınarım seni :) Realde başarılar elbet birgün görüşürüz arada girersin kardeşim :)

Biktim be knk coluk cocukla ugrasmaktan arada girer deri cizmeme efsun atar cikarim :D

evet arkadaşalr ely mt2 artık veda vakti geldi artık oyundan sıkılıyorum soğuyorum oyun sonu yapma vakti geldi bu zamana kadar bir çok kez soyuldum itemlerim çalındı ama bırakmamıştım artık limitimiz doldu ve oyun sonu yapıyorum oyunda her zaman yanımda olan arkadaşalrıma çok teşşekür ediyorum her zaman yanımda oldukları için

EroSs --TETİKCİX--Mariel--xMuptezeL--IKON--xtiripkolikx--(Nigtwish)--Cirkin--Clors--Robert--Atos -llBackımll daha bir çok kişi var ama şuanda aklıma gelmiyo

EroSs sana ayrıca teşekükür ediyom kardeşim ilk yanımda olan sendin <3

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM YANIMDA OLDUĞUNUZ İÇİN HEPİNİZE REEELDE BAŞARILAR .:l04::l04::l04::l04::l04:

Yolunuz açık olsun , Reelde başarılar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri