HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hayatında başarılar dilerim. Inşallah güzel bir üniversite kazanırsın kardeşim,güzel kötü zamanlarımız oldu ama aramız hiç bir vakit açılmadı herşey için teşekkürler mevlüt.
Senin gibi bir kişilik bu oyuna zor gelir birtanem.
Senin gibi bir kişilik bu oyuna zor gelir birtanem.
Merhabalar;
Epilogue-Arkadia(Büyük birleşme)-Elym2
Yaklaşık 4 , 5 senedir Elym2 oyuncusuyum bugune kadar iyisiyle
kötüsüyle keyf alarak oynadım çok güzel anılarım güzel zamanlarım
geçti en önemliside büyük dostluklar kazandırdı bana
ama ne yazıkki gelecegimdeki etkenlerin arttıgını gördüm
Okulumun bitmesine 1 senem kaldı kpss denilen tek sınavdan sonra
hayata atılma ailemin emeklerini boşa çıkarmamak ve en önemlisi
hayal ettigim şeyleri yaşamak ile meşgul olmam gerektigini dememin vakti
gelmiştir.
--İllaki burası bi oyun çok güzel anılarım geçti bazen çok hırslandık
sabahlara kadar savaştık bazen ise dost olduk belli köşelerde loncaca
güzel sohbetlerimiz birlikteligimiz oldu bunları yaşamak çok güzeldi
benim için
--Ve burda bu zamana kadar kimi kırdıysam veya bir kusurum olmuşsa herkesden
özür dilerim
--Bu oyunun bana kattıgı birçok faydalarıda oldu ve fayda saglayan kişilerde oldu
ben kısaca onlara teşekkür etmek isterim(Bu kısamı oldu derseniz bana göre kısa oldu)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
1) Bir yılbaşı gecesi etkinlik olmuştu yıl başı agacı eklenmişti oyuna ve Rulet denen
bir oyun vardı 1t verirsin tahmin ettigin rakamla döngünün belirledigi rakam uyarsa
5 t alırsın ben teknik lise veritabanı -web tasarımı programcılıgı mezunuyum aynı şekil
Güzel bir üniversite kazanarak aynı kaldıgım yerden sevdigim yazılım programcılık üzerinden
devam etmekteyim yıl başı gecesi rulet oyununun kodlarına bakarak mantıgını çözmeye çalışıyordum
ve oyun içi kod olarak genelden yazdım ruletin mantıgını ve aynı şekil kod olarak türkayın
cevap verdigini gördüm ve o günün ertesi sabahı benim Veritabanı ve C#programlama dili sınavlarım
vardı kendisine sınavlarım oldugunu buna nazaran çalıştıgımı söyledim ve çok teşekkür ederimki
konusunda çok uzman biri yanılmıyorsam saat gece 1 den sabahın 5.30 6sına kadar bana ders anlattı
bunların yaşanması olması çok güzel ki yanlış anlaşılan bir durumda olmasın 4 5 senelik oyuncuyum
Türkayın kimseyi kayırdıgını yada bazılarına ayrıcalık davrandıgı söylenemez Herkese eşit ılımlı
davranındıgının farkındayım bunu ya iyi sonuçla yada kötü sonuçla alıyor kendisi herkes görmekte zaten
2)Burak hemşerim yaklaşık 1 senedir birlikteligimiz arkadaşlıgımız oldu ayrıyken aynı loncada düşmanken dost
olduk ve bana yaklaşık 5 6 ay önce manisanın meşhur mesir macunu ve lokumu gönderdi hediye olarak biraz
baharatlı acıydı ama olsundedigim gibi düşünme düşünce önemli karşılıgınıda aynı şekil aldı zaten
onada teşekkür ediyorum bu düşüncesinden dolayı
3)Ben bu oyunda kendime bir abi edindim yaşca benden büyük olmasına ragmen bana kanka diye başladın öyle devamet ben rahatsız olmam diyen adam gibi adam biri olan ve üzerimde emegi hoşgörüsü nashiyatı düşüncesi yardımı ve abi dostlugunu esirgemeyen Baran(BlackSouL) abime çok teşekkür ediyorum onun gibisi zor ve ikinci kardeşim olan hüseyin KnockOut eski ve bulunması zor olan dostuma gerek yanımda olmasından gerek hoşgörüsünden dolayı teşekkür ediyorum. birde sevdigim bir ablam var buda
Zizel onunda bende emegi katkısı büyük o kadar düşünceli biridir ki vs atarsın hemen ne lazımsa dok şebnem üşenmedenbulur kasar yardım eder ve gereginde hiç karşılık almaz siz kardeşimsiniz dostumsunuz der geçer onada çok teşekkür ediyorum
düşüncesinden ve emeginden dolayı
Burda amacım kimseyi övmek degildir sadece yaşadıklarımı paylaştıklarımı dile getirdim
Biliyorum şuan biyografi yazdım ve bunu okuyan herkesin zamanını aldım galiba ama bunlar 4 5 senelik düşüncelerim
Sizlerin zamanını aldıgım için özür dilerim artık bitiriyorum
1)Jouloua(Batu) 7)KUTALI(Ali abi) 13)Dengesiz(Oktay)
2)lAzreal(Furkan) 8)Redfenix(alp) 14)Pleidas(Ali)
3)Lacdigest(Koray) 9)Jacobean(Anıl) 15)Plendruel(Ömer)
4)Türkmen(Yigit) 10)Leo(Hasan) 16)Youlostpro(Uğur)
5)AnewHope(Esat) 11)WayneJhonson(Cem)
6)Ninjaang(Çağdaş) 12)Portogual(İsmail)
ve diger adını yazamadıgım arkadaşlarım hepinize arkadaşlıgınız ve dostlugunuz için teşekkür ediyorum
İşlerimi okulumu düzene sokup ve sonraları için görüşmek dilegiyle
Hoşcakalın![]()
Kardeşim allaha emanetsin , Kendine iyi bak özletme kendini
Hakkında hayırlısı olsun. Mevlüt yolunda bahtında açık olsun kardeşim şu oyunda tanıdığım en değerli insanlardansın. Ne zaman konuşmak istersen bir mesaj uzağındayım. 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)