Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Wom2.ORG Paneli - MacigSoft

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mer123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İndirme linki kırık. Birde Shop yerine neden sıralamayı koydunuz. Zaten sıralama mevcut. Eğer Üst satırdaki sıralama yerine shop'u eklerseniz verdiğim sözü tutup ekleyeceğim serverıma.

Tamam Tek Sorun oysa yaparım :D indirme linkinide düzelticem PSD yide taratcam

Tamam Tek Sorun oysa yaparım :D indirme linkinide düzelticem PSD yide taratcam

Kendi sitende bir yazı dikkatimi çekti ben sıfırdan kodlama dedim eyv. bunu Türkçeye çevirmişsinde bari tamamını türkçeye çevirseydin. :)

Kendi Sitendeki Yazı Önemli Not:

Ben kendimce bişeyler yapmaya çalıştım görünen yüzü tamamen türkçe ama yinede ingilizce bölümleri var onları siz ayarlarsınız artık butonları rasgele yaptım siteyi komple indirmedim ve olabilince aynısına benzetmeye çalıştım telif hakkı yoktu ona dikkat ettim
biggrin.png
yoksa paylaşmazdım.

Ekstra : " Ayrıntılı Bilgi " butonuna basarak karakter göre online sayacı ekledim
Ekstra : " Sıralama " bölümünde detaylı karakter özelliği ekledim

Ayarlanacak Dosyalar : "config.inc.php, config.php, ayar.php, kpanel/ayarlarim159.php" bu dosyaları swnize göre ayarlayın yeter.

Kendi sitende bir yazı dikkatimi çekti ben sıfırdan kodlama dedim eyv. bunu Türkçeye çevirmişsinde bari tamamını türkçeye çevirseydin. :)

Bunu sen istedin diye hayrına yaptım zahmet oluyor ama o kadarınıda sen yap :D :D :D Konuyu düzelttim...

2 günümü aldı ztn bu panel daha var yolda onuda yarın paylaşıcam

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri