HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Wom2.ORG Paneli - MacigSoft
Virüs Total :
İndirme Linki :
ArkaPlan PSD :
Virüs Total :
Ben kendimce bişeyler yapmaya çalıştım görünen yüzü tamamen türkçe ama yinede ingilizce bölümleri var onları siz ayarlarsınız artık butonları rasgele yaptım siteyi komple indirmedim ve olabilince aynısına benzetmeye çalıştım telif hakkı yoktu ona dikkat ettim
yoksa paylaşmazdım.
Ekstra : " Ayrıntılı Bilgi " butonuna basarak karakter göre online sayacı ekledim
Ekstra : " Sıralama " bölümünde detaylı karakter özelliği ekledim
Ayarlanacak Dosyalar : "config.inc.php, config.php, ayar.php, kpanel/ayarlarim159.php" bu dosyaları swnize göre ayarlayın yeter.
Virüs Total :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirme Linki :
ArkaPlan PSD :
Virüs Total :
Ben kendimce bişeyler yapmaya çalıştım görünen yüzü tamamen türkçe ama yinede ingilizce bölümleri var onları siz ayarlarsınız artık butonları rasgele yaptım siteyi komple indirmedim ve olabilince aynısına benzetmeye çalıştım telif hakkı yoktu ona dikkat ettim
yoksa paylaşmazdım.Ekstra : " Ayrıntılı Bilgi " butonuna basarak karakter göre online sayacı ekledim
Ayarlanacak Dosyalar : "config.inc.php, config.php, ayar.php, kpanel/ayarlarim159.php" bu dosyaları swnize göre ayarlayın yeter.
Son düzenleme:
Wom2.ORG Paneli - MacigSoft
![]()
Virüs Total :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirme Linki :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ArkaPlan PSD :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ben kendimce bişeyler yapmaya çalıştım görünen yüzü tamamen türkçe ama yinede ingilizce bölümleri var onları siz ayarlarsınız artık butonları rasgele yaptım siteyi komple indirmedim ve olabilince aynısına benzetmeye çalıştım telif hakkı yoktu ona dikkat ettimyoksa paylaşmazdım.
Ekstra : " Ayrıntılı Bilgi " butonuna basarak karakter göre online sayacı ekledim
Çok fazla php bilgim yok ama. Sormam lazım
DEFINE('PT_PASS', 'putty-sifresi'); // PUTTY ŞİFRESİ
Bunu neden istiyor normalde navicat bilgileri yetiyor?
<? echo PT_PASS; ?> diye php lerde arat şüphelendiğin yer varsa yardım alabilirsin benden.
Evet yetiyor sadece navicat onu kaldırmayı unutmuşum başka bir eklenti için koymuştum onu buna koymadığım için öylece kalmış k.b açık yoktur yani
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)