Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Wom2.ORG Paneli - MacigSoft

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mer123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

onizleme.jpg

Virüs Total :

İndirme Linki :

ArkaPlan PSD :

Virüs Total :

Ben kendimce bişeyler yapmaya çalıştım görünen yüzü tamamen türkçe ama yinede ingilizce bölümleri var onları siz ayarlarsınız artık butonları rasgele yaptım siteyi komple indirmedim ve olabilince aynısına benzetmeye çalıştım telif hakkı yoktu ona dikkat ettim :D yoksa paylaşmazdım.

Ekstra : " Ayrıntılı Bilgi " butonuna basarak karakter göre online sayacı ekledim
Ekstra : " Sıralama " bölümünde detaylı karakter özelliği ekledim

Ayarlanacak Dosyalar : "config.inc.php, config.php, ayar.php, kpanel/ayarlarim159.php" bu dosyaları swnize göre ayarlayın yeter.

Son düzenleme:

onizleme.jpg

Virüs Total :

İndirme Linki :

ArkaPlan PSD :

Ben kendimce bişeyler yapmaya çalıştım görünen yüzü tamamen türkçe ama yinede ingilizce bölümleri var onları siz ayarlarsınız artık butonları rasgele yaptım siteyi komple indirmedim ve olabilince aynısına benzetmeye çalıştım telif hakkı yoktu ona dikkat ettim :D yoksa paylaşmazdım.

Ekstra : " Ayrıntılı Bilgi " butonuna basarak karakter göre online sayacı ekledim
Ekstra : " Sıralama " bölümünde detaylı karakter özelliği ekledim

Ayarlanacak Dosyalar : "config.inc.php, config.php, ayar.php, kpanel/ayarlarim159.php" bu dosyaları swnize göre ayarlayın yeter.

Çok fazla php bilgim yok ama. Sormam lazım

DEFINE('PT_PASS', 'putty-sifresi'); // PUTTY ŞİFRESİ

Bunu neden istiyor normalde navicat bilgileri yetiyor?

Çok fazla php bilgim yok ama. Sormam lazım

DEFINE('PT_PASS', 'putty-sifresi'); // PUTTY ŞİFRESİ

Bunu neden istiyor normalde navicat bilgileri yetiyor?

Evet yetiyor sadece navicat onu kaldırmayı unutmuşum başka bir eklenti için koymuştum onu buna koymadığım için öylece kalmış k.b açık yoktur yani

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri