HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Öncelikle Paylaşım İçin Teşekkür Ederim Piyasada Bu Panelin Aynısı ve Benzeri Olarak 10larca Var Diye Bilirim Fakat Hepsinin Bir Sorunu Var Genelde sql dosyaları ve cms kodlamayı degiştirdikleri için oluyor sizden ricam video yada resimli olarak Sorunsuz Oldugunu Kanıtlamanız.
Sadece Paylaşımını Yaptım Ben KANITMerhaba Öncelikle Paylaşım İçin Teşekkür Ederim Piyasada Bu Panelin Aynısı ve Benzeri Olarak 10larca Var Diye Bilirim Fakat Hepsinin Bir Sorunu Var Genelde sql dosyaları ve cms kodlamayı degiştirdikleri için oluyor sizden ricam video yada resimli olarak Sorunsuz Oldugunu Kanıtlamanız.
Lama Gibi Bir Durum Yapamam İhtiyacı Olan Kurarak Deneyebilir. Tanıdıgım Server Sahibi Kişiler Kullanıyor Dogru Editleme Yapıldıgında Calişiyor.Sadece Paylaşımını Yaptım Ben KANITLama Gibi Bir Durum Yapamam İhtiyacı Olan Kurarak Deneyebilir. Tanıdıgım Server Sahibi Kişiler Kullanıyor Dogru Editleme Yapıldıgında Calişiyor.
Konuda Şöle Kurun Böle Kurun Die Bir Eklenti Yada Yazılı Anlatım Yok Rarda Açıklama Var Demişsiniz Sql Dosyasını Nereye Atıcaz Editleme Olarak Neresini Editliyecegimizi Yazmamışsınız Sonra Birde Ukalalık Yapıp Açıklama Geregi Yok Diyorsun Bir Paylaşım Yapıyorsanız Bunu Anlatmak Mecburiyetindesiniz
Gerekli Acıklamalamalar Rar Dosyası Icerisinde Yer Aliyor Editleme Yapılıcak Yerler Belirtildi Kuramıyor İseniz Başka Panel Ariyabilirsiniz Kurma Veya Kullanma Mecburiyetiniz Yok İyi Forumlar.Konuda Şöle Kurun Böle Kurun Die Bir Eklenti Yada Yazılı Anlatım Yok Rarda Açıklama Var Demişsiniz Sql Dosyasını Nereye Atıcaz Editleme Olarak Neresini Editliyecegimizi Yazmamışsınız Sonra Birde Ukalalık Yapıp Açıklama Geregi Yok Diyorsun Bir Paylaşım Yapıyorsanız Bunu Anlatmak Mecburiyetindesiniz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)