Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- 1 Değerlendirme
Altın Konu
Microsoft Azure - CDN
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar, öncelikle kolaylıklar diliyorum. Uzun zamandır ara sıra karşımıza çıkıyorsunuz ve sizden alım yapan birkaç müşterim de oldu. Bu nedenle küçük bir geri bildirimde bulunmak istedim.Merhabalar,
Tam entegre bir sunucu yönetim paneli geliştirmiş bulunmaktayız.
İnceleme yapabilmeniz için ;
- Metin2 Sunucu Yönetim Paneli ( OCP ) Özellikleri
- Panel Üzerinde Yapılan İşlemler Direk Oyun içine " Sunucuya Uygula " butonuna tıklayarak anlık işlemektedir. (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
- V1 VSlik Files ( 98-99 / 104-105 ) Files Panelimizle Tam entegre şekilde Sunulmaktadır. (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
- Oyun Verilerini Görebilme ( Hesap Sayısı , Karakter Sayısı, Online Sayısı, vb. ) (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
- Sunucu CPU,RAM ve İşletim Sistemi Bilgisi Görebilme (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
- CH Açma / Kapatma (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
- Sunucu Reboot Edebilme (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
- Fırtsatı Yakala Sistemini Panel Üzerinden Ayarlayabilme İmkanı (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.|Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
- Battle Pass Sistemini Panel Üzerinden Ayarlayabilme İmkanı (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.|Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.|Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
- Oyun içi Nesne Market sistemini Panel Üzerinden Ayarlayabilme İmkanı (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.|Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.|Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
- Game/Home ve MySQL Yedek Alma ( Tek Tık ) (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
- Game/Home ve MySQL Yedek Geri Yükleme ( Tek Tık ) (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
- Game/Home ve MySQL Alınan Yedeği İndirme (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
- GM Ekle / Sil İşlemleri (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
- Hesap Oluştur / Görüntüle / Sil (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.|Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.|Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
- Ban Atma / Ban Açma (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
- Başlangıç Leveli, İtemi Ayarlama (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
- TXT filesler İçin Mob_Proto, Mob_Names ve İtem_Proto ve İtem_Names içeriği duzenleyebilme
- Cube,Fishing ve CH icindeki CONFIG dosyalarını duzenleyebilme
- Mob, Metin ve Sandık içi İtemlerini Tek Tıkla Ayarlayabilme (Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.|Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.)
- NPC Sabitleme ve Kaldırma
- MOB Sabitleme ve Kaldırma
- EP Yükleme ve Silme
- Npc İtem Ekleme / Kaldırma
- Refine Proto İşlemleri
- 1/5 Efsun Oranlari Düzenleme
- 6/7 Efsun Oranları Düzenleme
- GM Komutları Logu İnceleme
- Kullanıcı Konuşma Log İnceleme
- Karakter Listeleme
- Karakter Görüntüleme / Düzenleme
Olumlu / olumsuz yorumlarınızı iletebilirsiniz.
Web :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.|Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İletişim ( WhatsApp ) :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Merhabalar, öncelikle kolaylıklar diliyorum. Uzun zamandır ara sıra karşımıza çıkıyorsunuz ve sizden alım yapan birkaç müşterim de oldu. Bu nedenle küçük bir geri bildirimde bulunmak istedim.
Warez dosyalar üzerinde birkaç değişiklik yapılarak satış yapılması yerine, 2–3 tane sağlam ve güncel files hazırlayıp onları geliştirmeyi tercih etseniz çok daha verimli olacağını düşünüyorum. Örneğin 65–250 Mumya files’inizi bir arkadaşım yakın zamanda 8 bin TL’ye almış; ancak dosyanın 2010’lardan kalma olduğu, sürümlerin eski olduğu ve hızlıca bakınca bile birkaç hata bulunduğu görülüyor.
Makine tarafınızı kullanmadığım için o konuda yorum yapamam; fakat files tarafında potansiyelinizin daha yüksek olduğuna inanıyorum. Warez temelli dosyalarla kısa vadeli kazanç yerine, hatasız ve özenli hazırlanmış oyunlarla çok daha iyi geri dönüşler alabileceğinizi düşünüyorum.
Yapıcı bir geri bildirim olarak iletmek istedim. Umarım katkı sağlar.
Konudaki files’ten bahsediyorum. UsProject adı altında warez ortamda bulunan bir dosyanın üzerine 3–5 ekleme yapılıp paylaşıldığını görüyorum. Büyük ihtimalle regen mantığıyla çalışan, p2p temelli anlık yenileme gibi sistemleri eklemiş olabilirsiniz; uyarlama gerçekten başarılıysa buna söyleyecek bir şey yok, mantıklı bir geliştirme olur.Konuyla alakasız yorum yapmaktasınız. Hiç bir paylaşılan filesi ücretli sunmuyoruz. Gerekse fixlerini gerekse düzenlemelerini yapıp uygun bir şekilde çözüyoruz. Sistemlerini tamamlıyoruz. Kimsenin emeğine çöküp birebir aynı dosyayı hazır şekilde satışını yapmıyoruz. Ki konumuz şuan geliştirdiğimiz Tam entegre oyun içine işleyen bir Yönetim Paneli ayrıca Kulaktan duyma varsayım yerine bizlerle çalışıp kendi yorumlarınızı yapabilirsiniz selametle kalmanızı dileriz..
Saygılarımızla,
Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri