Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Damage Dengesizliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Herondale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Aleyküm selam. :D xdd
Kanki yalnız şunu da söylemek isterim, şaman ya yüksek vuruyor, ya sıfır vuruyor, bunun bi dengesi yok. Sana da vurabilen şaman sayısı çok değildir hani. Hatta hepsinin adını biliyosundur bence. :D Hem deli gibi blok diziyosunuz dört bin vuran adamı bile hissetmiyorsunuz ki neredeyse. :D Hissetsen bile diğer tüm karakterlerden sıfıra yakın yiyorsundur muhtemelen. Bırak da bir karakter vursun yani. :D

Savunmasından biraz açık verip yüksek atak dizemez kimse bu arada, dizse de çok yönlü olmaz. Sadece sana atağı olan şamanlardan mı şikayet ediyosun yoksa tüm karakterlere atağı olan mı? :D
Ha ikinci durumdan bahsediyorsan onlar zaten altmış atakla güneşli savaşçıdan on binden az yemiyor. :D

Son düzenleme:
İsim vermiyorum bir savaşçıda 75 Şaman atağı mevcut ve benim 60 Çift el 60 Savaşçı karakter savunması var iken bana 5 K ' dan aşşa vurmuyor ki öyle bir şeyki ufak bir açık en az 5 en fazla 8 K arasında bile değişebiliyor sırf ''Çift el'' silah kullananlar fazla vurmasın diye savunma tarzımı değiştirmek zorunda kaldım sadece şamanda bir dengesizlik yok eğer konu dengesizlik ise.

İsim vermiyorum bir savaşçıda 75 Şaman atağı mevcut ve benim 60 Çift el 60 Savaşçı karakter savunması var iken bana 5 K ' dan aşşa vurmuyor ki öyle bir şeyki ufak bir açık en az 5 en fazla 8 K arasında bile değişebiliyor sırf ''Çift el'' silah kullananlar fazla vurmasın diye savunma tarzımı değiştirmek zorunda kaldım sadece şamanda bir dengesizlik yok eğer konu dengesizlik ise.

Peki enerji bastığında kaç vuruyor ? Şaman saydırmaya devam ediyor. 75 yarı 135 atakla 5k atıyorum enerjili adama. Ben enerjiliyken 1-2k arası yiyorum. Bıçakçı ninjalar da aynı şekil.

Bide şu olaya dikkat çekmek istiyorum. Aynı ataklarla savaşçı ruh vuruyor. Şaman düz vuruyor. Burada denge olmaz.

Aleyküm selam. :D xdd
Kanki yalnız şunu da söylemek isterim, şaman ya yüksek vuruyor, ya sıfır vuruyor, bunun bi dengesi yok. Sana da vurabilen şaman sayısı çok değildir hani. Hatta hepsinin adını biliyosundur bence. :D Hem deli gibi blok diziyosunuz dört bin vuran adamı bile hissetmiyorsunuz ki neredeyse. :D Hissetsen bile diğer tüm karakterlerden sıfıra yakın yiyorsundur muhtemelen. Bırak da bir karakter vursun yani. :D

Savunmasından biraz açık verip yüksek atak dizemez kimse bu arada, dizse de çok yönlü olmaz. Sadece sana atağı olan şamanlardan mı şikayet ediyosun yoksa tüm karakterlere atağı olan mı? :D
Ha ikinci durumdan bahsediyorsan onlar zaten altmış atakla güneşli savaşçıdan on binden az yemiyor. :D

Elhamdulillah.

Ya 4k skill atsın. 4k düz vurunca dayanamıyorum. 10 tane savaşçı kesemiyor. 2 tane şaman kesiyor atak takınca. Şamanda atağın etkisinde sıkıntı var. Yoksa 60 ataklı şaman normal vuruyor. Düz 2k yesem sıkıntım yok.

İsim vermiyorum benim savaşçıda da +100 atak var güzel geçirebiliyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri