- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle çok klasik bir konu olacak ama artık bunların söylenilmesi lazım. Herkesin bildiği gibi serverde büyük bir damage dengesizliği var. Şöyle başlamak istiyorum. Şuan nadir itemlere sahip olan bir savaşçıda bile maksimum savunmalar bellidir. Altın kolye kullansa falandı filandı o muhabbete çok girmeyecem. Genellikle maksimum savunmalar 75-60-60-60 / 60-60-30-50 yada buna benzer şekilde ayarlanıyor. Enerji kristali basıldığında bu üst savunmalar ciddi oranda artış gösteriyor. Bu durumda 10-10 olan savaşlar 1-2 saat sürüyor.
Öncelikle bir savaşçı olarak vurduğum damagelerden bahsetmek istiyorum. Oyunda enerji kristali + şeftali çiçeği olduğu için çoğu karakter ölümsüz. Bu kimsenin inkâr edemeyeceği bir gerçek. Bir savaşçı olarak ortalama hesaplara vurduğum damage en fazla 5-6k olabilir. Ancak bu 5-6k yiyen adamlar yatmıyor. Nedeni şeftali çiçeği şurubunun anında yüklediği aşırı HP. Ben 75 yarı 90 atakla 2-3k arası vururken loncalık savunmaları tam bir şaman benim 60 karakter savunmama 4k vurabiliyor. Bunu video olarak yazının sonunda ekleyeceğim. Savunmasında 2-3 açık verip şeftali çiçeğine asılan karakterler hem düz 3-4k vuruyor hem de yatmıyor. Peki ben savaşçı olarak ne yapabiliyorum ? Her karakterde ortalama yada beceri var ancak bu savaşçıların ve bıçakçı ninjaların olayı ne ? Şaman maskarası olmuş durumdayız. 60 savaşçı savunmasının yettiği bir ortamda, 60 şaman savunmasına 4k nasıl vurulabilir ? Her türlü savunmayı denemiş olmamıza rağmen neden suradan 5k çözme yiyoruz ? Savunmanı yap diyen kişileri çok dikkate almayacağım. Savaşçılardan 1.5k yiyip şamandan düz 4k yemek ağrıma gidiyor çünkü. Savaşçıdan 4k yiyip şamandan 1.5k yesem böyle bir konu açmazdım.
75 yarı insan 135 atakla vurduğum ruh vuruşunun videosunu atabilirim isterseniz. 5-6k vuruyorum. Ancak 85 yarı insan 85 atak ile yediğim düz vuruşu da paylaşayım.
Şamanlar tank gibi savaşlarda 4k 4k vurup yatmıyor ancak savaşçılar puan kaybından başka bir şey değil. Savaşçıların ve bıçakçı ninjaların silahlarında beceri olmaması, marketten satılan anka kuşu ile okçuların az vurması, +50 ort ile şamanın yıkım yapması, +25 beceri ile suraların kritik ile 11-12k atması. Bunlar bence oyundaki en büyük dengesizlik.
Aynı savunmalarıma 1.4 vuran şaman var, 4k vuran şaman var. Oyunun alt yapısında çanın saldırı değeri, atağın ve yarı insan savunmasının etkisi incelenmeli. Doğru itemlerle şamanlar 3-4k ''düz'' vurabiliyor. Ancak savaşçılar 3k skill göremiyor. Şamandan 3-4k skill yemeye razıyım. Sura da 5k çözme atsın. Ama 3-4k düz vuruşa kim dayanabilir ?
Bu dengesizlikler ile ilgili oyunda denemeler yapılıp adil bir ortam oluşturulmalı. @Shorty;
Öncelikle bir savaşçı olarak vurduğum damagelerden bahsetmek istiyorum. Oyunda enerji kristali + şeftali çiçeği olduğu için çoğu karakter ölümsüz. Bu kimsenin inkâr edemeyeceği bir gerçek. Bir savaşçı olarak ortalama hesaplara vurduğum damage en fazla 5-6k olabilir. Ancak bu 5-6k yiyen adamlar yatmıyor. Nedeni şeftali çiçeği şurubunun anında yüklediği aşırı HP. Ben 75 yarı 90 atakla 2-3k arası vururken loncalık savunmaları tam bir şaman benim 60 karakter savunmama 4k vurabiliyor. Bunu video olarak yazının sonunda ekleyeceğim. Savunmasında 2-3 açık verip şeftali çiçeğine asılan karakterler hem düz 3-4k vuruyor hem de yatmıyor. Peki ben savaşçı olarak ne yapabiliyorum ? Her karakterde ortalama yada beceri var ancak bu savaşçıların ve bıçakçı ninjaların olayı ne ? Şaman maskarası olmuş durumdayız. 60 savaşçı savunmasının yettiği bir ortamda, 60 şaman savunmasına 4k nasıl vurulabilir ? Her türlü savunmayı denemiş olmamıza rağmen neden suradan 5k çözme yiyoruz ? Savunmanı yap diyen kişileri çok dikkate almayacağım. Savaşçılardan 1.5k yiyip şamandan düz 4k yemek ağrıma gidiyor çünkü. Savaşçıdan 4k yiyip şamandan 1.5k yesem böyle bir konu açmazdım.
75 yarı insan 135 atakla vurduğum ruh vuruşunun videosunu atabilirim isterseniz. 5-6k vuruyorum. Ancak 85 yarı insan 85 atak ile yediğim düz vuruşu da paylaşayım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şamanlar tank gibi savaşlarda 4k 4k vurup yatmıyor ancak savaşçılar puan kaybından başka bir şey değil. Savaşçıların ve bıçakçı ninjaların silahlarında beceri olmaması, marketten satılan anka kuşu ile okçuların az vurması, +50 ort ile şamanın yıkım yapması, +25 beceri ile suraların kritik ile 11-12k atması. Bunlar bence oyundaki en büyük dengesizlik.
Aynı savunmalarıma 1.4 vuran şaman var, 4k vuran şaman var. Oyunun alt yapısında çanın saldırı değeri, atağın ve yarı insan savunmasının etkisi incelenmeli. Doğru itemlerle şamanlar 3-4k ''düz'' vurabiliyor. Ancak savaşçılar 3k skill göremiyor. Şamandan 3-4k skill yemeye razıyım. Sura da 5k çözme atsın. Ama 3-4k düz vuruşa kim dayanabilir ?
Bu dengesizlikler ile ilgili oyunda denemeler yapılıp adil bir ortam oluşturulmalı. @Shorty;
Son düzenleme:
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle çok klasik bir konu olacak ama artık bunların söylenilmesi lazım. Herkesin bildiği gibi serverde büyük bir damage dengesizliği var. Şöyle başlamak istiyorum. Şuan nadir itemlere sahip olan bir savaşçıda bile maksimum savunmalar bellidir. Altın kolye kullansa falandı filandı o muhabbete çok girmeyecem. Genellikle maksimum savunmalar 75-60-60-60 / 60-60-30-50 yada buna benzer şekilde ayarlanıyor. Enerji kristali basıldığında bu üst savunmalar ciddi oranda artış gösteriyor. Bu durumda 10-10 olan savaşlar 1-2 saat sürüyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Aynı savunmalarıma 1.4 vuran şaman var, 4k vuran şaman var. Oyunun alt yapısında çanın saldırı değeri, atağın ve yarı insan savunmasının etkisi incelenmeli. Doğru itemlerle şamanlar 3-4k ''düz'' vurabiliyor. Ancak savaşçılar 3k skill göremiyor. Şamandan 3-4k skill yemeye razıyım. Sura da 5k çözme atsın. Ama 3-4k düz vuruşa kim dayanabilir ?[/QUO
Sana kaç atak ,kaç yarı ,kaç ort ,kaç deliciyle vuruyor.bunun önemini bil.
ayrıca demişsin 60 savaşçı savunması yetıyor herkeze 60 savaşçı savunmasının yanında en az 60 çift el yada 60 kılıç oldugu için yetıyor olmasın sakın.aynı şekılde 60şaman 60 çan yapsan sonuç ne olur dene?
gelelim 2.konuya savaşçınında gayet yüksek damageler attıklarını bılıyoruz gerekli yarı insan ve atak yapıldıgı takdirde.
3.konuda şamnların düz vrdukalrı söylenebılır ama büyü savnları bukdar yüksekken.bide 50-60 şaman savnmaları yapabılıoruz dıosun +20 beceri 70-80 atak yarı insanda minimum 65 olsun bi şamanın sana vuracagı skil 2-3k dır.madem adalet peşindesin skil konusunda bu sw de şamanların nekdar zayıf olduklarınıda söyle
iyi forumlar..
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Şamanların bu kadar Elym2deki kadar öne çıktığı başka bir server yok zaten(Türk dahil). Zaten şamanlar metin2 için destek karakteridir. Zaten bunu sahip oldukları 6 skilin 3 tanesinin destek amaçlı olduğundan ve 3 tane atak skilinin diğer karakterlerin skilleri kadar vuramadığından anlamak zor değil.Elym2 de şamanlar ortalamalı çanlar ile bu amaçtan sapmışlar bu yüzden serverde ninjadan çok şaman var(Kesinlikle şikayetçi değilim herkes istediği karakteri oynar). Ben kendi karakterim için 50 şaman yeter derken 60 şaman ile 4k yenildiğini görmek beni düşündürdü biraz. Elbette bu oyunda şaman da olucak ama 3k bi ruh atana kadar toplam 10k düz vuruş yemek pek akıl işi değil. Bu gidişle hep böyle olucak gibi tek çare 100 şaman yapıp kurtulmak sanırım :l03
hayaller/hayatlar)
Sana gelince :
60 çan 60 şaman demişsin güzel de kimin loncalığında 60 çan var? Şamanın vuracağı skil demişsin, bu serverda şamanı skil atmak için kullanan yok, ayrıca 2-3 k skil atar diyorsun savaşçının da attığı kadar o zaten ortada bi adaletsizlik yok gibi duruyor.
hayaller/hayatlar)Sana gelince :
Şamanların düz vurdukları söylenebilir demişsin adaletsizlik burda zaten 3k skil atıp 4k düz yemek iş değil.Sana kaç atak ,kaç yarı ,kaç ort ,kaç deliciyle vuruyor.bunun önemini bil.
ayrıca demişsin 60 savaşçı savunması yetıyor herkeze 60 savaşçı savunmasının yanında en az 60 çift el yada 60 kılıç oldugu için yetıyor olmasın sakın.aynı şekılde 60şaman 60 çan yapsan sonuç ne olur dene?
gelelim 2.konuya savaşçınında gayet yüksek damageler attıklarını bılıyoruz gerekli yarı insan ve atak yapıldıgı takdirde.
3.konuda şamnların düz vrdukalrı söylenebılır ama büyü savnları bukdar yüksekken.bide 50-60 şaman savnmaları yapabılıoruz dıosun +20 beceri 70-80 atak yarı insanda minimum 65 olsun bi şamanın sana vuracagı skil 2-3k dır.madem adalet peşindesin skil konusunda bu sw de şamanların nekdar zayıf olduklarınıda söyle
iyi forumlar..
60 çan 60 şaman demişsin güzel de kimin loncalığında 60 çan var? Şamanın vuracağı skil demişsin, bu serverda şamanı skil atmak için kullanan yok, ayrıca 2-3 k skil atar diyorsun savaşçının da attığı kadar o zaten ortada bi adaletsizlik yok gibi duruyor.
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Şamanların bu kadar Elym2deki kadar öne çıktığı başka bir server yok zaten(Türk dahil). Zaten şamanlar metin2 için destek karakteridir. Zaten bunu sahip oldukları 6 skilin 3 tanesinin destek amaçlı olduğundan ve 3 tane atak skilinin diğer karakterlerin skilleri kadar vuramadığından anlamak zor değil.Elym2 de şamanlar ortalamalı çanlar ile bu amaçtan sapmışlar bu yüzden serverde ninjadan çok şaman var(Kesinlikle şikayetçi değilim herkes istediği karakteri oynar). Ben kendi karakterim için 50 şaman yeter derken 60 şaman ile 4k yenildiğini görmek beni düşündürdü biraz. Elbette bu oyunda şaman da olucak ama 3k bi ruh atana kadar toplam 10k düz vuruş yemek pek akıl işi değil. Bu gidişle hep böyle olucak gibi tek çare 100 şaman yapıp kurtulmak sanırım :l03hayaller/hayatlar)
Sana gelince :
Şamanların düz vurdukları söylenebilir demişsin adaletsizlik burda zaten 3k skil atıp 4k düz yemek iş değil.
Dediğim gibi savunmalardan açık vermeden 75 yarı 90 atakla dalıyorum. 3k atıyorum. Enerji basan adama 2k. Ancak şamanlar aynı ataklar ile 60 şaman savunmaya 3k civarı vurabiliyor. Burda bahsettiğim her şaman değil. Atak sistemini iyi kuran şamanlar. Dediğim gibi 3-4k skill yesem bir şey demeyecem. Ama 3-4k DÜZ VURUŞ yiyen birisi lonca savaşın6da nasıl ayakta kalabilir ? Açıkcası ölmem ama kimseyi de öldüremiyorum. Madem şamanlar ortalama ile bu kadar iyi bide savaşçıya gelsin hep beraber görelim neler olacak.
- Konular
- 2,088
- Reaksiyon Skoru
- 321
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 195
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
Meşhur olmuşum o yes :l03:
Şunu eklemek isterim oyunda o derece atak olsun yarı olsun ve 1.600 str'si olan şamanlar sayılıdır .
Bir savaşçıda şamanlara karşı aynı şekilde atak ve yarı insan olsa savaşçıda sağlam damage atabilir..
Şunu eklemek isterim oyunda o derece atak olsun yarı olsun ve 1.600 str'si olan şamanlar sayılıdır .
Bir savaşçıda şamanlara karşı aynı şekilde atak ve yarı insan olsa savaşçıda sağlam damage atabilir..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)