bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Damage Dengesizliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Herondale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Meşhur olmuşum o yes :l03:
Şunu eklemek isterim oyunda o derece atak olsun yarı olsun ve 1.600 str'si olan şamanlar sayılıdır .
Bir savaşçıda şamanlara karşı aynı şekilde atak ve yarı insan olsa savaşçıda sağlam damage atabilir..

Kendimi överken ben :D 4k skill yesem tamam 4k düz ne olum izahat ver bana.

Kendimi överken ben :D 4k skill yesem tamam 4k düz ne olum izahat ver bana.

hep aynı muhabbetler, çözme nıye bukadar yüksek vuruyor(çözülünce hiç bişey yapamıyor çözme hariç diger skillerin hiç biri işe yaramıyor etkisiz eleman desek yeri),şaman düz çok vuruyor(skil vuramıyor zaten büyünün ful oldugu yerde 75 yarı 80 atakla 2.5k öyle skilmi olur.onlarda düz vuruyor düz vuruyor) büyü muhabbeti yüzünden karabüyü yok zaten sw de.çözmecilerin çoklugundan bedensel oynayan yok.savaşçıyım zihinselim dıoyorsun 5 tane skilin var yüksek damageler vurabilcek halen sızlanıyorsun.

not: bukadar şamandan şikayet edıyorsan. kılıç ,çiftel yada bıçakdan kısacaksın ozman çan savunması yapacaksın.
yada sadece savaşçıyı 60 karekter savunması yap kılıç çift eli iptal et kaç k skil yiceksin onunnda videosunu alda nasıl adaletli bi sistem görelim canım kardeşim :D

hep aynı muhabbetler, çözme nıye bukadar yüksek vuruyor(çözülünce hiç bişey yapamıyor çözme hariç diger skillerin hiç biri işe yaramıyor etkisiz eleman desek yeri),şaman düz çok vuruyor(skil vuramıyor zaten büyünün ful oldugu yerde 75 yarı 80 atakla 2.5k öyle skilmi olur.onlarda düz vuruyor düz vuruyor) büyü muhabbeti yüzünden karabüyü yok zaten sw de.çözmecilerin çoklugundan bedensel oynayan yok.savaşçıyım zihinselim dıoyorsun 5 tane skilin var yüksek damageler vurabilcek halen sızlanıyorsun.

not: bukadar şamandan şikayet edıyorsan. kılıç ,çiftel yada bıçakdan kısacaksın ozman çan savunması yapacaksın.
yada sadece savaşçıyı 60 karekter savunması yap kılıç çift eli iptal et kaç k skil yiceksin onunnda videosunu alda nasıl adaletli bi sistem görelim canım kardeşim :D

Anlayışında bir sorun var. Önce düzgün kafa ile oku şu yazıyı. Düzgün cevap versen bir şey demeyeceğim. Tane tane oku ve anlatmaya çalıştığım şeyi gör. Kendi çıkarlarınızı değil.

Öncelikle sura karakterine 75 kılıç yapmadığın sürece diğer skillerde 4k yersin bunu koy kenara. Kesinlikle etkisiz bir karakter değil.

İkinci olarak burada şamanlar çok vuruyor diye konu açmadım. Şamanların 60 savunmaya delicisi 1.5 - 2.5 arası değişmeli. Skill konusuna gelirsek, maksimum 70 büyü varken şamanlar gene düz vuruyordu. O zamanlar 2k vuruyordu 4k değil. Hele 60 savunmaya çok pasif vuruyordu. O zaman itiraz eden var mıydı şaman az vuruyor diye ? Betalardan önce çözme 3-k vuruyordu. Vat mıydı çözme çok az diyen ?

Karabüyü bedensel mevzusu açmışsın. İşte onların olmamasının en büyük nedeni damage dengizliği. Gene aynı kapıya geliyoruz.

Yaptığın en büyük yanlış skill ile düz vuruşu karşılaştırman. Çan savunması beceriye etki etmez. 70 büyü 60 şaman varsa savaşçıya karşı 75 kılıç 60 savaşçı var. Bu arada 5 skill de 3k vurmuyor. 3 ruh ise 2k şiddet 1k da diğer skil :D Enerji basıldığında sen hayal et. Savaşçı ile şamanın skilleri eş değer vurmaz. Onu da öğrenip gelirsen sevinirim. Son olarak bana çan ve şaman savunmanı der misin ? Merak ediyorum bana 4k vuran sana ne vurur.

Oyun artık denge seviyesine geldi gençler. Siz istiyorsunuz ki kendi savunmanız süper, hatta über olsun. Ölmeyin, kral olun, efsane olun. Ama şunu unutmayın, eğer şaman atakları düşerse herkes ölümsüz olur(burada düz mantık yapıyorum, aşağıdaysa daha detaylı ve farklı bir bakış açısıyla yorumlıycam bu durumu). Herkes ölümsüz olursa savaş diye bir olay kalmaz ortada. :D

Madem şamandan fazla şikayetçisiniz dizdiğiniz diğer o apoje savunmalarınızdan elinizde veriler olduğu halde adamdan saymadığınız şaman karakterinize doğru biraz yol yapın. Başka karakterden fazla yiyin şamandan yemeyin. Herkesin savunma açığı farklı olursa kimsenin bir şikayeti kalmaz. :D Ayrıca madem şamanlar çok, diğer karakter çok daha az, o zaman şaman savunmasını yüksek yapmanız daha mantıklı değil mi? Psikolojinizi çözemiyorum, yeşillendirin şaman savunmanızı biraz. Bırakın bıçakçı savunmanız çürüsün azıcık. Zaten serverda pek bıçakçı yok misal. Savunmalar illaki homojen olmak zorunda değil, neden her karaktere eşit savunma dizilmesi gerektiğini çözemiyorum, eşit olmasa bile şaman savunması dışındaki tüm savunmalarınızı neden bu denli yüksek tutarken şamana diğerlerine göre bu kadar kıytırık bir savunma diziyorsunuz? :D

Ayrıca şamanın atağı azalırsa, şamanlar şaman olarak kalmayacak bu sefer büyük bir çoğunluğu çözmenin avantajları yüzünden suraya yönelicek. Bu sefer de çözmenin vuruşu azalsın diyeceksiniz çünkü aynı anda birkaç sura çözme atarsa zaten ölürsünüz ki bu ihtimali deli gibi arttırmış olursunuz. Ne yaparsanız yapın bir sisteme uzun süre aynı etkiyi uygularsanız sistem bu etkiyi en aza indirgeyecek şekilde yeni bir dengeye ulaşacaktır, ki bu doğanın hayatın her türlü alanında geçerli sayılabilecek bir kanunudur.

Son düzenleme:
Oyun artık denge seviyesine geldi gençler. Siz istiyorsunuz ki kendi savunmanız süper, hatta über olsun. Ölmeyin, kral olun, efsane olun. Ama şunu unutmayın, eğer şaman atakları düşerse herkes ölümsüz olur(burada düz mantık yapıyorum, aşağıdaysa daha detaylı ve farklı bir bakış açısıyla yorumlıycam bu durumu). Herkes ölümsüz olursa savaş diye bir olay kalmaz ortada. :D

Madem şamandan fazla şikayetçisiniz dizdiğiniz diğer o apoje savunmalarınızdan elinizde veriler olduğu halde adamdan saymadığınız şaman karakterinize doğru biraz yol yapın. Başka karakterden fazla yiyin şamandan yemeyin. Herkesin savunma açığı farklı olursa kimsenin bir şikayeti kalmaz. :D Ayrıca madem şamanlar çok, diğer karakter çok daha az, o zaman şaman savunmasını yüksek yapmanız daha mantıklı değil mi? Psikolojinizi çözemiyorum, yeşillendirin şaman savunmanızı biraz. Bırakın bıçakçı savunmanız çürüsün azıcık. Zaten serverda pek bıçakçı yok misal. Savunmalar illaki homojen olmak zorunda değil, neden her karaktere eşit savunma dizilmesi gerektiğini çözemiyorum, eşit olmasa bile şaman savunması dışındaki tüm savunmalarınızı neden bu denli yüksek tutarken şamana diğerlerine göre bu kadar kıytırık bir savunma diziyorsunuz? :D

Ayrıca şamanın atağı azalırsa, şamanlar şaman olarak kalmayacak bu sefer büyük bir çoğunluğu çözmenin avantajları yüzünden suraya yönelicek. Bu sefer de çözmenin vuruşu azalsın diyeceksiniz çünkü aynı anda birkaç sura çözme atarsa zaten ölürsünüz ki bu ihtimali deli gibi arttırmış olursunuz. Ne yaparsanız yapın bir sisteme uzun süre aynı etkiyi uygularsanız sistem bu etkiyi en aza indirgeyecek şekilde yeni bir dengeye ulaşacaktır, ki bu doğanın hayatın her türlü alanında geçerli sayılabilecek bir kanunudur.

Şaman isterse 500 vursun şaman savunmamı 60dan aşağı yapacak değilim. Şamanlar ile ilgili sorunum yok. Zırhım tutsa ben de şaman olacaktım( Sildiğin şaman zırhına selamlar ). Asıl sorun savunmalarını biraz açarak atağa yönelen şamanlar. 85-90 atak ile 60 şaman savunması 4k yiyor. 4k skill yesem itiraz etmem kesinlikle. Ama savaşçının 2k skill vurduğu bir ortamda şamanın düz vuruş ile 4k vurması ciddi dengesizlik.

Şamanın vuruşunda sıkıntı yok benim için. Şaman savunmam az olsa diğer karakterlerden miss yerim. Atak ile destekleyen şamanları 65 şaman ile durduramıyorum.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri