HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar metin 2 sabit ıp lı server kurmaya çalışıyorum port ayarlarını yapamadım yardımcı olurmusunuz
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar metin 2 sabit ıp lı server kurmaya çalışıyorum port ayarlarını yapamadım yardımcı olurmusunuz
yaaaaaaaa saçma saçma konuşma zaten konuyu açan şahıs port açmayı bilmiyor gitmiş access maccess points mointslerden bahsediyor velet daha dmz yi bile bilmezsin sen pointlerden bahsedeceksin önce onu önerirdin komedi
cambara1533 teamviewer id şifreni pm ile atmanı söylemiştim
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa port açmayı daha bilmeyen birine acces maccess kullanmalarını öneriyorum demezler mi komiksin komik önce bi uzaktan bak ben ne yapıyorum diye git başka işlerle uğraş komik cevaplar üreteceğineÖncelikle üslubunuza dikkat edin!
Kimin neyi iyi bildiğine siz karar veremezsiniz.
Ayrıca şunu da bilin.
Kendi kullandığı modem üzerinden port açarsa bilgisayarı savunmasız duruma gelebilir.
Bunun için acces point kullanması daha avantajlıdır.
Bildirildiniz. Sayın yöneticilerin @seedorf62; hakkında gerekli işlem yapmalarını rica ediyorum.
@qecekondu06; @Black_Paw;
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa port açmayı daha bilmeyen birine acces maccess kullanmalarını öneriyorum demezler mi komiksin komik önce bi uzaktan bak ben ne yapıyorum diye git başka işlerle uğraş komik cevaplar üreteceğine
cambara1533 teamviewerini bilgilerini bekliyorummmmm
konuyu iyice okumuş olan arkadaşlar anlayacaklardır bu şahsı sizlere bırakıyorumKullanacak bir beynin yok senin buna kanaat getirdim.
Öncelikle şu yazdıklarımı oku zeka yoksunu insan.
Eğer kendi kullandığı modeme port açarsa bilgisayarı ve ağdaki tüm bilgisayarlar savunmasız duruma gelir.
Port açmak demek bir kapıyı açık bırakmak gibidir.
Araştırmayı bilmiyorsan konuşmayacaksın.
Bunun için acces point önerdim. Ayrıca acces pointi kurmak hiçde zor değil.
Gidecek bir teknoloji mağazasından alacak. Fişe takacak arayüzüne girip ana modeme bağlayacak.