Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba, bu konuda bir sürü konu açılmış olabilir fakat bazıları oldukça eski olup bazıları ise net bir cevap almamış gibi görünüyordu ve birkaç gündür araştırıyor olmama rağmen bir sonuç alamayıp burada konu açma gereği duydum ve umarım yardımcı olan birileri olur.
1: Freebsd 9.2 kurdum.
2: Network ayarlarını yaptım.
3: Game mysql dosyalarını tanıttım.
4: Portmap konusundaki detayları uyguladım.
Servera genel olarak sorunsuz şekilde girip bağlanabiliyorum fakat ben arkadaşımla birlikte hamachi veya radmin üzerinden oynamak istiyorum ama her ne kadar root dosyalarını editleyip ip adreslerini gerektiği gibi değiştirmiş olsam da arkadaşım sunucuya bağlanamıyor. Sabit ip olmadığı için port da açamıyorum o yüzden hamachi veya radmin gibi programlara ihtiyaç duyuyorum yani bu konuda ne yapabilirim?
1: Freebsd 9.2 kurdum.
2: Network ayarlarını yaptım.
3: Game mysql dosyalarını tanıttım.
4: Portmap konusundaki detayları uyguladım.
Servera genel olarak sorunsuz şekilde girip bağlanabiliyorum fakat ben arkadaşımla birlikte hamachi veya radmin üzerinden oynamak istiyorum ama her ne kadar root dosyalarını editleyip ip adreslerini gerektiği gibi değiştirmiş olsam da arkadaşım sunucuya bağlanamıyor. Sabit ip olmadığı için port da açamıyorum o yüzden hamachi veya radmin gibi programlara ihtiyaç duyuyorum yani bu konuda ne yapabilirim?