kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Metin2 Server kurulum konusunda yardıma ihtiyacım var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan goren6161
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 140

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba, bu konuda bir sürü konu açılmış olabilir fakat bazıları oldukça eski olup bazıları ise net bir cevap almamış gibi görünüyordu ve birkaç gündür araştırıyor olmama rağmen bir sonuç alamayıp burada konu açma gereği duydum ve umarım yardımcı olan birileri olur.
1: Freebsd 9.2 kurdum.
2: Network ayarlarını yaptım.
3: Game mysql dosyalarını tanıttım.
4: Portmap konusundaki detayları uyguladım.
Servera genel olarak sorunsuz şekilde girip bağlanabiliyorum fakat ben arkadaşımla birlikte hamachi veya radmin üzerinden oynamak istiyorum ama her ne kadar root dosyalarını editleyip ip adreslerini gerektiği gibi değiştirmiş olsam da arkadaşım sunucuya bağlanamıyor. Sabit ip olmadığı için port da açamıyorum o yüzden hamachi veya radmin gibi programlara ihtiyaç duyuyorum yani bu konuda ne yapabilirim?

Merhaba, bu konuda bir sürü konu açılmış olabilir fakat bazıları oldukça eski olup bazıları ise net bir cevap almamış gibi görünüyordu ve birkaç gündür araştırıyor olmama rağmen bir sonuç alamayıp burada konu açma gereği duydum ve umarım yardımcı olan birileri olur.
1: Freebsd 9.2 kurdum.
2: Network ayarlarını yaptım.
3: Game mysql dosyalarını tanıttım.
4: Portmap konusundaki detayları uyguladım.
Servera genel olarak sorunsuz şekilde girip bağlanabiliyorum fakat ben arkadaşımla birlikte hamachi veya radmin üzerinden oynamak istiyorum ama her ne kadar root dosyalarını editleyip ip adreslerini gerektiği gibi değiştirmiş olsam da arkadaşım sunucuya bağlanamıyor. Sabit ip olmadığı için port da açamıyorum o yüzden hamachi veya radmin gibi programlara ihtiyaç duyuyorum yani bu konuda ne yapabilirim?
Altta size bıraktım Metin2 Private Server Kurulumu alanını incelemenizi tavsiye derim size eminim yardımcı olucaktır iyi forumlar dilerim.

Metin2 Private Server Kurulumu Tıkla git

Bağlantı sorununu çözdüm ve arkadaşım servera bağlanabiliyor fakat bu defa bir başka sorun olan karakter ekranından ch ye atma sorunuyla karşılaştım ve onu çözmeye çalışıyorum. Bu arada bağlantı sorunu yaşayan kişiler için şunu söyleyebilirim ki hamachi kullanıyorum ve buradaki en önemli kısım portmaptır buradaki değişiklikler oldukça önemli olup servera başkalarının girmesini sağlayabilir yani eğer bağlantı sorunu varsa portmapı iyice kontrol edin derim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri