HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar;
Bir files indirdim ama beraberinde verilen patch 'te bir sorun vardı başka bir patch denedim hemen hemen bütün sorunları çözdüm gibi ama son attığım patchte statü penceresine bonus özellikleri gösteren modül eklenmiş. Ancak resimde görülen uyumsuzluk oldu.
İster bonus penceresi olsun ister olmasın hiç farketmez bu sorunu hangi dosyadan ve nasıl düzeltebilirim.
Herkese iyi çalımalar & formlar
Bir files indirdim ama beraberinde verilen patch 'te bir sorun vardı başka bir patch denedim hemen hemen bütün sorunları çözdüm gibi ama son attığım patchte statü penceresine bonus özellikleri gösteren modül eklenmiş. Ancak resimde görülen uyumsuzluk oldu.
İster bonus penceresi olsun ister olmasın hiç farketmez bu sorunu hangi dosyadan ve nasıl düzeltebilirim.
Herkese iyi çalımalar & formlar

yardımcı olabildiysem ne mutlu.düzelmek için şunu yapabilirsin forumda bonus kontrol sistemi diye arat eklemeye bak nereye ne eklendiğini gör onları kaldır yada düzelt orası sana kalmış bu şekildede yapabilirsin