mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Statü Penceresi hakkında?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ernac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar;

Bir files indirdim ama beraberinde verilen patch 'te bir sorun vardı başka bir patch denedim hemen hemen bütün sorunları çözdüm gibi ama son attığım patchte statü penceresine bonus özellikleri gösteren modül eklenmiş. Ancak resimde görülen uyumsuzluk oldu.

İster bonus penceresi olsun ister olmasın hiç farketmez bu sorunu hangi dosyadan ve nasıl düzeltebilirim.

vgXVEA.jpg

Herkese iyi çalımalar & formlar

root dosyan ve locale_tr yada locale_de bunlardan düzeltebilirsin

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Kullandığım patch de local_de dosyasında onuda değiştirmiştim zaten, çoğu bölümü düzeldi ancak resimdede görülen bonus sekmesi halen duruyor ve Görevler sekmesini açabilmek için Bonus sekmesine tıklamak gerekiyor. Şuan böyle bir sorun var. Onuda çözebilirsek sanırım bu sıkıntı bitecek.

Yinede cevap için teşekkür ederim iyi çaışmalar.

öncelikle günaydın :) yardımcı olabildiysem ne mutlu.düzelmek için şunu yapabilirsin forumda bonus kontrol sistemi diye arat eklemeye bak nereye ne eklendiğini gör onları kaldır yada düzelt orası sana kalmış bu şekildede yapabilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri