Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
ECrılay maddem bu kadar olgunsunuz arkadaslar afk car kesen sız afk car kesıp laf atan sız koy basıp afk carı olduru pgulen gene sız bız orda dururken durdu kyere afk car kesıyorsunuz bır gelıyoruz car gesılmıs aıle dıye tabır edıyorsan aılene saygıyı ogret copculer dıye atan krdesımız oktay blue korsan hos degı lbende hosnut bulmadım tabıkı ama yası kucu kbır krdesımız aynı uyarıyı onada yaptım ancak bır seyı savunurken 0 hata gıbı konusmıyalım afk cara dalan sız arkadas tıcaret yaparken saldıran sız ustune tıcaret yapan ıtemlerını cıkartan adamı kesıp 3 skıllık canın var gıbı kıskırtıcı kelımeler sarfeden oyun ıcı rahatsız edıcı tavırlar sergıleyen gene sız ecrılay aılesı dıyorsun lonca kurulusunuz ne zaman bı 1453 bı ecrılay bı o bı bu devamlı lonca degısımı var ben cozemedım sarıda tutunamayan lonca kırmızya gelıyor teksasın yanına pusuyor sarıdan kırmızıya ceken sey nedır bunları konusursak detaya ınersek hem sızın hem bızık cok kolay acıklarımızı buluruz o yuzden bos konusmayın konuyuda uzatmayın bu sıstemde seftalı ıle 5 6 hatta 7 8 kısıye bıle dayanılıyor takı seftalı bıtene kadar o yuzden vıdeoyuda buyutmeye gerek yok sadece nıks denen arkadas dıger carlarının ısımlerını soylemıyorum sen sunun acıklasana bana burda konusuyorsun ya SEN 90 LWL NINJA ILE MAVI1 E GELIP SEFTALIYE YUKLENIP BI 90 LWL CARI KESEMIYORSUNUZ DIYE DALGA GECIP SEFTALIYI FUL ICIP DAYANAN ITEMLERINI NINJAYA ATAN SEN NIKS DENEN ARKADAS ORDA 90 LWL CARLA ARTISTLIK YAPTIN SEFTALIYE ASA BASA DANA SONRA COLE DAVET ETTIK SENI BI BAKTIK NIKS ILE GLEDIN DIGER ARKADASLARINDA GELDI DREAMS CEYHUNDA MAVI1 DE YPATIGINA KARSILIK COK GUZEL BIR VIDEO OLDU SOYLE BAKALIM BU ANLATTIKLARIM YALANMI NINJANLA MADEM SAGLAMSIN COLE GLE DEDIGIMIZDE ASIL CARIN VE ARKADASLARINLA COLE GELIP REZIL OLMADINMI NINJANLA MAVI1 SEFTALI BASA BASA DAYANIRKEN COLDE DREAMSA SEFTALI ICTIGI ICI NKELIME YPAMADINMI VIDEOLARADADA VAR GECCEN SEN BU ISI SEFTALI ICIP MAVI1 DE ALA EDEN SEN SENI COLDE REZIL EDEN ADAMA HICBIRSEY SOYLEMEYE HAKKIN YOK ADAM SENI COK GUZEL OTURTMUS VARMI ITIRAZIN EN UFAK YALAN SOYLUYORSAM YALAN DE BAKALIM YAS INDIRGEMESI YAPMADAN ONCE DONDE AYNAYA KENDINE BAK NE EKERSEN ONU BICERSIN DREAMS CEYHUN KARDESIM TEKRAR TEBRIKLER
ben sadece sana beni ilgilendiren kısma cevap vericem ''sarıda tutunamayan lonca teksasa sığınmış'' demişsin teksas'a sığındığımızı kim söyledi anlamıyorum . bir de Ecrilay loncası ilk olarak kırmızıdaydı ve sarıda takılmak istedik ve geçti sonra geri döndük . Bizi bilen bilir 1453 veya Ecrilay farketmez ortamımız aynı dışarıdan kimse yok bu ortam 3 yıldır değişmedi en yeni katılan arkadaş ta 6 aydır loncamızda lonca adı değişse ne olur değişmese ne olur burası seni ilgilendiren bir durum değil.
ECrılay maddem bu kadar olgunsunuz arkadaslar afk car kesen sız afk car kesıp laf atan sız koy basıp afk carı olduru pgulen gene sız bız orda dururken durdu kyere afk car kesıyorsunuz bır gelıyoruz car gesılmıs aıle dıye tabır edıyorsan aılene saygıyı ogret copculer dıye atan krdesımız oktay blue korsan hos degı lbende hosnut bulmadım tabıkı ama yası kucu kbır krdesımız aynı uyarıyı onada yaptım ancak bır seyı savunurken 0 hata gıbı konusmıyalım afk cara dalan sız arkadas tıcaret yaparken saldıran sız ustune tıcaret yapan ıtemlerını cıkartan adamı kesıp 3 skıllık canın var gıbı kıskırtıcı kelımeler sarfeden oyun ıcı rahatsız edıcı tavırlar sergıleyen gene sız ecrılay aılesı dıyorsun lonca kurulusunuz ne zaman bı 1453 bı ecrılay bı o bı bu devamlı lonca degısımı var ben cozemedım sarıda tutunamayan lonca kırmızya gelıyor teksasın yanına pusuyor sarıdan kırmızıya ceken sey nedır bunları konusursak detaya ınersek hem sızın hem bızık cok kolay acıklarımızı buluruz o yuzden bos konusmayın konuyuda uzatmayın bu sıstemde seftalı ıle 5 6 hatta 7 8 kısıye bıle dayanılıyor takı seftalı bıtene kadar o yuzden vıdeoyuda buyutmeye gerek yok sadece nıks denen arkadas dıger carlarının ısımlerını soylemıyorum sen sunun acıklasana bana burda konusuyorsun ya SEN 90 LWL NINJA ILE MAVI1 E GELIP SEFTALIYE YUKLENIP BI 90 LWL CARI KESEMIYORSUNUZ DIYE DALGA GECIP SEFTALIYI FUL ICIP DAYANAN ITEMLERINI NINJAYA ATAN SEN NIKS DENEN ARKADAS ORDA 90 LWL CARLA ARTISTLIK YAPTIN SEFTALIYE ASA BASA DANA SONRA COLE DAVET ETTIK SENI BI BAKTIK NIKS ILE GLEDIN DIGER ARKADASLARINDA GELDI DREAMS CEYHUNDA MAVI1 DE YPATIGINA KARSILIK COK GUZEL BIR VIDEO OLDU SOYLE BAKALIM BU ANLATTIKLARIM YALANMI NINJANLA MADEM SAGLAMSIN COLE GLE DEDIGIMIZDE ASIL CARIN VE ARKADASLARINLA COLE GELIP REZIL OLMADINMI NINJANLA MAVI1 SEFTALI BASA BASA DAYANIRKEN COLDE DREAMSA SEFTALI ICTIGI ICI NKELIME YPAMADINMI VIDEOLARADADA VAR GECCEN SEN BU ISI SEFTALI ICIP MAVI1 DE ALA EDEN SEN SENI COLDE REZIL EDEN ADAMA HICBIRSEY SOYLEMEYE HAKKIN YOK ADAM SENI COK GUZEL OTURTMUS VARMI ITIRAZIN EN UFAK YALAN SOYLUYORSAM YALAN DE BAKALIM YAS INDIRGEMESI YAPMADAN ONCE DONDE AYNAYA KENDINE BAK NE EKERSEN ONU BICERSIN DREAMS CEYHUN KARDESIM TEKRAR TEBRIKLER
Gecenin 2 sinde baskın yapıp kırmızıyı bastık yıktık diyip gidenler sizlersiniz. 1453 Loncası bize aitti ve birileri değişim yaparken kaptırdığı için başka bayraklarda düşük levelli arkadaşarlımızın eline geçince tekrar aldık ve köşede duruyor. Ecrilay'ı açtığımız zaman aslı kırmızı bayraktı teksasın yanına sığınsak bir çoğumuz onlarla dost olurduk severin yarısı biliyor ben dahil loncadaki çoğu arkadaşımız teksatakiler ile anlaşamıyor. Burda yazıyorsun anca sen teksasın yanına sığınıyorsun peki gelip ben size lonca savaşı yaparız her türlü dediğimde sesler kesiliyor ve ya siz gelip lonca savaşı diyebiliyor musunuz ? veya loncanı suraya getir savaşalım diyebiliyor musunuz ? Gecenin 2 sinde gelip milleti kesip gidiyorsunuz.
90 Level ninja ile geldim orada o ninjaya 6 - 7 kişi daldınız bana şarap basıyor diyorsunuz zaten 90 Levelim kaç kişi dalıyorsunuz basmam çok doğal bişey yediremiyorsun 90 Leveli '' çöle gel görüşelim '' diyorsun yediremiyor musunuz anlamıyorum. Dreams denilen çöpçü şarap basıyor o doğal ama 90 Level basınca anormal diyorsanız kendi sıkıntınız. Bence biz rezil olmadık 90 Level ile video alıp yayınlayabilirdim ama uğraşmak istemedim niye kendimi düşüreyim. Lonca olarak ''Amacı olmayan insanlar, amacı olan insanlara araç olurlar'' derler aynı sizinkide o hesap
TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM LONCA SAVAŞINA BUYRUN GELİN . Daha da bu konuyu uzatmanın alemi yok.İyi Forumlar.
ıyı günler trbrık ederım dreams kardesımı 12 13 15 yasında kendılerını bılmez cocuklara mustehak butarz vıdeolar.. Cok yakın bı zamanda 1000W VS ecrilay sangreazul + teksasdan gelende olursa 3 loncaya 1 kişi video alıcagım bende
Herkeze iyi eğlenceler
Herkeze iyi eğlenceler

ıyı günler trbrık ederım dreams kardesımı 12 13 15 yasında kendılerını bılmez cocuklara mustehak butarz vıdeolar.. Cok yakın bı zamanda 1000W VS ecrilay sangreazul + teksasdan gelende olursa 3 loncaya 1 kişi video alıcagım bende
Herkeze iyi eğlenceler![]()
Başklarının itemleriyle takılıp forumda 12 13 15 diye İyi bi sıralama yapmışsın ama bu sıralamayı nerenden uydurup yaptığını bilemiyorum açıkcası yaşımızı biliyorsun kaç olup olmadığını sesimiz vs. duydun bi çok sese girdik çoğunda Tarık varsa ben konuşmam diyip sesten ayrıldığını kaçtığını çoğu kişi şahit oldu. Sizi eğlendirmeyi başarıyorsak ne mutlu Ecrilay'a , son olarak ... Adımızı ağzına alma bize gelene kadar ağzına aldıkların yeter sana. :m08:
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)