Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

6 YA TEK KISA BIR KESIT Dreams

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErdemMarket
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 860

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

6 KIRMIZI 1 MAVI KISA BIR KESIT IYI FORUMLAR

1.Oradaki adamlar 6 kişi seni kesememiş 6 kişiyle git bakalım o adamları kesebilecek misin ?
2. 1. sorum videoda çöpçüler olarak atmandır kimseyi aşağılamana lüzum yok çekemiyorsan çek köşeye kes at foruma .
3. Madem bu kadar sağlamsın ve loncana güveniyorsun gecenin ikisinde
vmAEzp.jpg
neden loncanı toplayıp çöpçü diye hitap ettiğin kişilere geliyorsun ?

Öncelikle 6'ya 1 dayanmışsın tebrikler. Şuanki sisteme göre şarap ve enerji bastığında karakter fazlalığına göre item değiştirirsen zaten rahatlıkla şarapla dayanabilirsin bu bir marifet mi bilmiyorum başkalarına özenerek video almışsınız. Video çeken arkadaşa amacınız neydi neden çektiniz diye sorduğumda '' Eğlenmek birazda rezil etmek '' Sizin gibi çocuk ruhlu insanları Ecrilay ailesi olarak eğlendirebiliyorsak ne mutlu Ecrilay ailesine , rezil etme konusuna gelince Sahne sizindi devam et ama sira bize gelmesin dua et fena rezil olabilirsiniz. Aynı başarıyı lonca savaşlarındada bekliyoruz sizden iyi forumlar iyi eğlenceler çocuklar :l03:

Son düzenleme:
ECrılay maddem bu kadar olgunsunuz arkadaslar afk car kesen sız afk car kesıp laf atan sız koy basıp afk carı olduru pgulen gene sız bız orda dururken durdu kyere afk car kesıyorsunuz bır gelıyoruz car gesılmıs aıle dıye tabır edıyorsan aılene saygıyı ogret copculer dıye atan krdesımız oktay blue korsan hos degı lbende hosnut bulmadım tabıkı ama yası kucu kbır krdesımız aynı uyarıyı onada yaptım ancak bır seyı savunurken 0 hata gıbı konusmıyalım afk cara dalan sız arkadas tıcaret yaparken saldıran sız ustune tıcaret yapan ıtemlerını cıkartan adamı kesıp 3 skıllık canın var gıbı kıskırtıcı kelımeler sarfeden oyun ıcı rahatsız edıcı tavırlar sergıleyen gene sız ecrılay aılesı dıyorsun lonca kurulusunuz ne zaman bı 1453 bı ecrılay bı o bı bu devamlı lonca degısımı var ben cozemedım sarıda tutunamayan lonca kırmızya gelıyor teksasın yanına pusuyor sarıdan kırmızıya ceken sey nedır bunları konusursak detaya ınersek hem sızın hem bızık cok kolay acıklarımızı buluruz o yuzden bos konusmayın konuyuda uzatmayın bu sıstemde seftalı ıle 5 6 hatta 7 8 kısıye bıle dayanılıyor takı seftalı bıtene kadar o yuzden vıdeoyuda buyutmeye gerek yok sadece nıks denen arkadas dıger carlarının ısımlerını soylemıyorum sen sunun acıklasana bana burda konusuyorsun ya SEN 90 LWL NINJA ILE MAVI1 E GELIP SEFTALIYE YUKLENIP BI 90 LWL CARI KESEMIYORSUNUZ DIYE DALGA GECIP SEFTALIYI FUL ICIP DAYANAN ITEMLERINI NINJAYA ATAN SEN NIKS DENEN ARKADAS ORDA 90 LWL CARLA ARTISTLIK YAPTIN SEFTALIYE ASA BASA DANA SONRA COLE DAVET ETTIK SENI BI BAKTIK NIKS ILE GLEDIN DIGER ARKADASLARINDA GELDI DREAMS CEYHUNDA MAVI1 DE YPATIGINA KARSILIK COK GUZEL BIR VIDEO OLDU SOYLE BAKALIM BU ANLATTIKLARIM YALANMI NINJANLA MADEM SAGLAMSIN COLE GLE DEDIGIMIZDE ASIL CARIN VE ARKADASLARINLA COLE GELIP REZIL OLMADINMI NINJANLA MAVI1 SEFTALI BASA BASA DAYANIRKEN COLDE DREAMSA SEFTALI ICTIGI ICI NKELIME YPAMADINMI VIDEOLARADADA VAR GECCEN SEN BU ISI SEFTALI ICIP MAVI1 DE ALA EDEN SEN SENI COLDE REZIL EDEN ADAMA HICBIRSEY SOYLEMEYE HAKKIN YOK ADAM SENI COK GUZEL OTURTMUS VARMI ITIRAZIN EN UFAK YALAN SOYLUYORSAM YALAN DE BAKALIM YAS INDIRGEMESI YAPMADAN ONCE DONDE AYNAYA KENDINE BAK NE EKERSEN ONU BICERSIN DREAMS CEYHUN KARDESIM TEKRAR TEBRIKLER

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri