Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Exeyi Attıktan Sonra Böyle oldu 

peki virüs yok oyuna girince item giyme yeri neden kayıp o zaman ? Amacım Baltalamak Olsaydı Çoktan Baltalardım
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Wolfman iyi çalışıyor olabilir, ama yan karakter olarak ninja açıp kamuflaj dener veya savaşçı açıp hava kılıcı/g. beden denerseniz; asıl sorunun virüs yada kayıp envanter bölümü olmadığını anlarsınız

peki virüs yok oyuna girince item giyme yeri neden kayıp o zaman ? Amacım Baltalamak Olsaydı Çoktan Baltalardım
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Client ile alakalı değil. Packlarınla alakalı orası öyle diye virüs mü oluyor? Kullanma o zaman filesimi. Sana son sözüm budur. Ayrıca benim packım değil bu zemin vs. resimdeki gibi değil. Sırf senin gibileri yüzünden warez e düşürmek istemiyorum. Bu nasıl bi zihniyettir anlamıyorum. Envanter gözükmüyor diye virüs oluyormuş. Neyse kolay gelsin sana.
Client ile alakalı değil. Packlarınla alakalı orası öyle diye virüs mü oluyor? Kullanma o zaman filesimi. Sana son sözüm budur. Ayrıca benim packım değil bu zemin vs. resimdeki gibi değil. Sırf senin gibileri yüzünden warez e düşürmek istemiyorum. Bu nasıl bi zihniyettir anlamıyorum. Envanter gözükmüyor diye virüs oluyormuş. Neyse kolay gelsin sana.
full pack linki verebilirmsin konu içinde teşekkürler virüs falan yok temzidir
Filesta süreli skiller çalışmıyor. Hava kılıcı, kamuflaj gibi.
evet skiller bozuktu
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)