BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Compile Lycan Binary #Casuscrazy

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan casuscrazy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peki virüs yok oyuna girince item giyme yeri neden kayıp o zaman ? Amacım Baltalamak Olsaydı Çoktan Baltalardım

Wolfman iyi çalışıyor olabilir, ama yan karakter olarak ninja açıp kamuflaj dener veya savaşçı açıp hava kılıcı/g. beden denerseniz; asıl sorunun virüs yada kayıp envanter bölümü olmadığını anlarsınız :D

peki virüs yok oyuna girince item giyme yeri neden kayıp o zaman ? Amacım Baltalamak Olsaydı Çoktan Baltalardım

Client ile alakalı değil. Packlarınla alakalı orası öyle diye virüs mü oluyor? Kullanma o zaman filesimi. Sana son sözüm budur. Ayrıca benim packım değil bu zemin vs. resimdeki gibi değil. Sırf senin gibileri yüzünden warez e düşürmek istemiyorum. Bu nasıl bi zihniyettir anlamıyorum. Envanter gözükmüyor diye virüs oluyormuş. Neyse kolay gelsin sana.

Client ile alakalı değil. Packlarınla alakalı orası öyle diye virüs mü oluyor? Kullanma o zaman filesimi. Sana son sözüm budur. Ayrıca benim packım değil bu zemin vs. resimdeki gibi değil. Sırf senin gibileri yüzünden warez e düşürmek istemiyorum. Bu nasıl bi zihniyettir anlamıyorum. Envanter gözükmüyor diye virüs oluyormuş. Neyse kolay gelsin sana.

full pack linki verebilirmsin konu içinde teşekkürler virüs falan yok temzidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri