Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Compile Lycan Binary #Casuscrazy

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan casuscrazy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhaba;

3 Gün önce paylaştığım Lycan'lı server files clientte virus olma sebebiyle kapatılmıştı. Bende virüssüz olanı paylaşıyorum. İyi kullanmalar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sözde yoktu virüssüz .exe :p güvenecek adam gibi adam kalmadı_! Onu indirip kullanan arkadaşlardan da bir özür dileseydin bari.. Birisi mysql açık bırakır bir diğeri yarım paylaşır öteki virüslü paylaşır ne çeşit insanlar var arkadaş hep yarım daha doğru düzgün tam bir şey göremedik nedense. Parayla satıyorlar oda yarım bu nedir arkadaşlar az yaptığınız işin arkasında durun ben buyum diyen birisi çıksın artık, forum yamalı bohca gibi oldu 34k güzeldi fakat mysql açığı var yeni aşklara yelken açalım dedik karada gemi yüzdürmeye çalışıyoruz böylede olmaz ki.. :mad:

Sözde yoktu virüssüz .exe :p güvenecek adam gibi adam kalmadı_! Onu indirip kullanan arkadaşlardan da bir özür dileseydin bari.. Birisi mysql açık bırakır bir diğeri yarım paylaşır öteki virüslü paylaşır ne çeşit insanlar var arkadaş hep yarım daha doğru düzgün tam bir şey göremedik nedense. Parayla satıyorlar oda yarım bu nedir arkadaşlar az yaptığınız işin arkasında durun ben buyum diyen birisi çıksın artık, forum yamalı bohca gibi oldu 34k güzeldi fakat mysql açığı var yeni aşklara yelken açalım dedik karada gemi yüzdürmeye çalışıyoruz böylede olmaz ki.. :mad:

34 k fileste mysql ne açıgı var tam olarak ?

Bende aynı exe' yi kullanıyordum. O zaman bendede yoktu virüssüz exe ama kullanan kullanır kullanmayan kullnamaz. Orası beni ilgilendirmez. Ayrıca ilk wareze lycan'lı filesi düşürdüğümü göz önünde tutarsak bunlar normal bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri