xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Yanlıs Birlestirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kocatepe614
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 264

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@Shorty; @erdemaa; @admin; @DN Angel; ya kardeşim inanın artık dayanamıyorum ya 13 gündür bekliyorum yazıyorum cevap vermiyosun ticket atıyorum cevap vermiyorsun ıdımı istedin verdim bak 13 gün oldu hala bişi yazmadın ıd ın şu durumda acıcaz falan gibi bi durum söylemediniz yaw bizdede sabır sabır nereye kadar bu gün acarlar dediler bu günde gene kimseden ses seda yok bi yardımcı olun gözünüzü seveyim yaw..:mad::mad::mad::mad:

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Shorty; @erdemaa; @admin; @DN Angel; ya kardeşim inanın artık dayanamıyorum ya 13 gündür bekliyorum yazıyorum cevap vermiyosun ticket atıyorum cevap vermiyorsun ıdımı istedin verdim bak 13 gün oldu hala bişi yazmadın ıd ın şu durumda acıcaz falan gibi bi durum söylemediniz yaw bizdede sabır sabır nereye kadar bu gün acarlar dediler bu günde gene kimseden ses seda yok bi yardımcı olun gözünüzü seveyim yaw..:mad::mad::mad::mad:

Burada ticket oluştur kategori olarakta Kullanıcı Adı / Şifre Kategorisini Seç En Kısa Zamanda Çözülür

Moderatör tarafında düzenlendi:
Birleştirme de kullanıcı ad vs ilgili sorun yaşıyorsan Kullanıcı adı / Şifre Sorunları kategorisine talep atacaksın oradan hızlı cevap geliyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri