HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@Shorty; @erdemaa; @admin; @DN Angel; ya kardeşim inanın artık dayanamıyorum ya 13 gündür bekliyorum yazıyorum cevap vermiyosun ticket atıyorum cevap vermiyorsun ıdımı istedin verdim bak 13 gün oldu hala bişi yazmadın ıd ın şu durumda acıcaz falan gibi bi durum söylemediniz yaw bizdede sabır sabır nereye kadar bu gün acarlar dediler bu günde gene kimseden ses seda yok bi yardımcı olun gözünüzü seveyim yaw..

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Shorty; @erdemaa; @admin; @DN Angel; ya kardeşim inanın artık dayanamıyorum ya 13 gündür bekliyorum yazıyorum cevap vermiyosun ticket atıyorum cevap vermiyorsun ıdımı istedin verdim bak 13 gün oldu hala bişi yazmadın ıd ın şu durumda acıcaz falan gibi bi durum söylemediniz yaw bizdede sabır sabır nereye kadar bu gün acarlar dediler bu günde gene kimseden ses seda yok bi yardımcı olun gözünüzü seveyim yaw..![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Burada ticket oluştur kategori olarakta Kullanıcı Adı / Şifre Kategorisini Seç En Kısa Zamanda Çözülür
Aynı sorun bendede var destekten ve forumdan yardım istedim geri dönüş yapılmadı @dragonmetin2;
Aynı sorun bendede var destekten ve forumdan yardım istedim geri dönüş yapılmadı @dragonmetin2;
O kategorideki ticketlere sadece adminler bakiyor yogun olduklarindan bakamamislardir en kisada cevap alirsiniz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)