Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Metin2 40k Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmreGokceSnsz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar 40k Server Filese Zırh görüntüleme sitemi ekliyebilirmiz yanı oyuncunun üstüne sağtıklayıp zırh diyip ne taktıklarını görme gibi birşey

@ALLWIP
Sa kardesim senin filesindeki ticaret alani boyutu npc alani boyutunu cok sevdim ama navicat item proto alismadigi icin txt olayindan olayi yapamiyorum bsy cok karisik silah fln ekliyemiyorum senin filesin gamesini alip baska bir 40k filesin icine atsam giris exesini sizin fikesinkiyle girsem ayni 80slot npc ve ticaret alani olur mu acaba

Sourcede Client + Game Source + Python Şart
Sa kardesim senin filesindeki ticaret alani boyutu npc alani boyutunu cok sevdim ama navicat item proto alismadigi icin txt olayindan olayi yapamiyorum bsy cok karisik silah fln ekliyemiyorum senin filesin gamesini alip baska bir 40k filesin icine atsam giris exesini sizin fikesinkiyle girsem ayni 80slot npc ve ticaret alani olur mu acaba

Python Lazım. Azıcık Tecrübe Kazan Kardeşim Kendini Geliştir 9 10 Aydır Piyasadayım Ben .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri