melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı İTEM FLAG /// ÜST ÜSTE İTEM EKLEME

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

02salim02

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
17
Çözüm
3
Online süresi
16d 22h
Reaksiyon Skoru
15
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 8 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
3,601
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hepinize iyi forumlar arkadaşlar

Ben navicat üzerinden itemlerin üst üste eklenebilmesi için flag ayarını değiştiriyorum fakat reboot sonrasında 4 olarak güncellediğim flag ayarı 0 a geri düşüyor item proto.txt üzerinden yapacağımı öğrendikten sonra oradan yapmayı denemek istedim fakat 1 2 saat uğraşıma rağmen yapamadım. Bana bunu detaylı bir şekilde anlatacak yazarak birisi varsa çok mutlu olurum anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Ekte gördüğünüz 30337 vnumlu itemin hem ticarete konmasını hem satılmasını hem de üst üste eklenmesini ayarlamak istiyorum bunun için yardımlarınıza ihtiyacım bulunmakta.

Server Files 40k Filestır.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• resim_2024-11-13_012253014.png
    resim_2024-11-13_012253014.png
    17.8 KB · Görüntüleme: 0
Hepinize iyi forumlar arkadaşlar

Ben navicat üzerinden itemlerin üst üste eklenebilmesi için flag ayarını değiştiriyorum fakat reboot sonrasında 4 olarak güncellediğim flag ayarı 0 a geri düşüyor item proto.txt üzerinden yapacağımı öğrendikten sonra oradan yapmayı denemek istedim fakat 1 2 saat uğraşıma rağmen yapamadım. Bana bunu detaylı bir şekilde anlatacak yazarak birisi varsa çok mutlu olurum anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Ekte gördüğünüz 30337 vnumlu itemin hem ticarete konmasını hem satılmasını hem de üst üste eklenmesini ayarlamak istiyorum bunun için yardımlarınıza ihtiyacım bulunmakta.

Server Files 40k Filestır.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
ANTI_GIVE Ticarete koyulmaz

ITEM_STACKABLE İtem üst üste koyulabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri