Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Crysismt2 Unpacked ! Wolfman #Vectors

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

:) lan sanki bana filesi komple eliyle yazdı hiç hazır bişey kullanmadın dimi dosyaların başına sonuna 2 gereksiz kod yazıyorlar sonuna ## maxmi cart curt bumu yazmak. :) gidiyor m2devden adamlara yalvarıp parayla alıyor sonra ben kodladım :DasdA:SD
epvpde yazışmalarını gördük sslerini :)) kaldırılmasaydı link atardım gören görmüştür zaten. milletin ağzından başkasından dosya satın al al sonra ben kodladım :) senin eklediğin filesteki sistemlerin hangi biri piyasada degilde kendi yapımın ?
Bu hikayeleri başka yerlerde yaz. Maxmi'ye mesaj atıp dosya isteyende sensin daha konuşuyon :)

Son düzenleme:
Bu hikayeleri başka yerlerde yaz. Maxmi'ye mesaj atıp dosya isteyende sensin daha konuşuyon :)

hee yazdım elimde dosya mevcuttu zatn. o sözlerime inandınmı .) bana maxmiye mesaj attın deme başka kişiden bahsetmiyorz senden bahsediyoruz ;) bu kadar yüzün yok işte hic bir yerde nickini söyleyemiyorsun A:SDAS hadi eywllh.

hee yazdım elimde dosya mevcuttu zatn. o sözlerime inandınmı .) bana maxmiye mesaj attın deme başka kişiden bahsetmiyorz senden bahsediyoruz ;) bu kadar yüzün yok işte hic bir yerde nickini söyleyemiyorsun A:SDAS hadi eywllh.

Çoluk Çocukla Uğraşılmaz Kardeşim Boşuna Uğraşma Anlamıyor Çocuk Daha.

Wolfman Ekleyerek Artist Olunmuyor Güzel Kardeşim Benim Wolfman PUBLIC Sistem Sayılır Artık Eklenemez Değil Çocuk Oyuncağı Daha Çok Kendi Kodlamalarını Yap Sonra Burada Konuş . Kendine Ait 1 Kodlaman Bile Yok Burda Laf Yapma .

Ben burda zaman kaybetmem işime bakarım. Ben susuyorum sen devam Et.

Göz Atabilirsiniz Lazım olursa MAxmiye yazarsın

http://www.turkmmo.com/ucretli-file...2-server-files-blackforce-maxmi-leonidas.html

:) lan sanki bana filesi komple eliyle yazdı hiç hazır bişey kullanmadın dimi dosyaların başına sonuna 2 gereksiz kod yazıyorlar sonuna ## maxmi cart curt bumu yazmak. :) gidiyor m2devden adamlara yalvarıp parayla alıyor sonra ben kodladım :DasdA:SD
epvpde yazışmalarını gördük sslerini :)) kaldırılmasaydı link atardım gören görmüştür zaten. milletin ağzından başkasından dosya satın al al sonra ben kodladım :) senin eklediğin filesteki sistemlerin hangi biri piyasada degilde kendi yapımın ?

Sanki meti2dev elite vs cart curt dedilklerin nerden alıyorki Hepiniz zaten Metin2TR nin Kopyasısınız. Bunları tartısmaya gerek yok.
Daha iyisini yapabiliyorsan,z siz yapıp satın. Yapamıyosanız susun wareze dusmesını bekleyın

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri