Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Crysismt2 Unpacked ! Wolfman #Vectors

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çoluk Çocuk Lafın Altında Kalır Saçma Cevap Verirmiş , Bu Durumda Çoluk Çocuk Sen Oluyorsunki Utanmalısın. Maxmi Karakterini Sat Dese Satacak Cahilin Yanındaki Cahilsin . O Başka Cahil Sen Daha Başka Cahilsin Kodlama Bilginiz 0 Anca Millete Yalakalık Yaparak Birşeyler Elde Ediyorsunuz İyi Geceler Dikkatli Kudurun .
Paylaştığın Server Files'in alt yapısı bile Maxmi'ye ait. Bazı questler silinmiş fakat bazı yerleri silmeyi unutmuşsun. Maxmi , BlackForce vs vs.
Locale = Çöp bu lafını yutmak nasıl bir duygu acaba? Millete şov yapmak için artist artist konuşuyorsunuz ama kullandığınız dosyaların bile alt yapısı bizden alıntı gece gece iyi güldüm. :m08::m08::m08::m08::m08:

Paylaştığın Server Files'in alt yapısı bile Maxmi'ye ait. Bazı questler silinmiş fakat bazı yerleri silmeyi unutmuşsun. Maxmi , BlackForce vs vs.
Locale = Çöp bu lafını yutmak nasıl bir duygu acaba? Millete şov yapmak için artist artist konuşuyorsunuz ama kullandığınız dosyaların bile alt yapısı bizden alıntı gece gece iyi güldüm. :m08::m08::m08::m08::m08:

Alıntı Olması Üşendiğim Anlamına Geliyor Bunu Sende Biliyorsun Cahil Madem Çok Bilgilisiniz At Bakalım Yazdığınız Bi Kod Bloğu .

CONFIG Kodu Bile Eklemeyi Bilmeyen Adam .

LUA'da Fonksiyon Ekleyemeyen Adam .

Python'dan Haberi Olmayan Adam . Gelmiş Bu Gün Laf Yapıyor .

Son düzenleme:
Alıntı Olması Üşendiğim Anlamına Geliyor Bunu Sende Biliyorsun Cahil Madem Çok Bilgilisiniz At Bakalım Yazdığınız Bi Kod Bloğu .

CONFIG Kodu Bile Eklemeyi Bilmeyen Adam .

LUA'da Fonksiyon Ekleyemeyen Adam .

Python'dan Haberi Olmayan Adam . Gelmiş Bu Gün Laf Yapıyor .
Hem paylaştığımız Server Files'i alt yapı kullan hem de bize laf et. Yok öyle bir şey. İyi olmasa zaten kullanmazdın. Yalancıktan şu kötü bu kötü bunlar gerçekten klasik ben daha bilirim daha iyiyim tripleri. :)
Bellemişsin Python Lua C++ her yere bu dilleri çok iyi bilip her şeyi yapabiliyormuşsun gibi ortalıkta millete artistlik yapıyon. Bu masalları başkaları yutar ama biz yutmayız :l04:

Hem paylaştığımız Server Files'i alt yapı kullan hem de bize laf et. Yok öyle bir şey. İyi olmasa zaten kullanmazdın. Yalancıktan şu kötü bu kötü bunlar gerçekten klasik ben daha bilirim daha iyiyim tripleri. :)
Bellemişsin Python Lua C++ her yere bu dilleri çok iyi bilip her şeyi yapabiliyormuşsun gibi ortalıkta millete artistlik yapıyon. Bu masalları başkaları yutar ama biz yutmayız :l04:

Ben Senle Uğraşmıyorum Anca Turkmmoda Milleti Kandırırsınız Benden Bu Kadar Ne Yapıyorsanız Yapın Filesmi Satcan Sat Milleti Kandır. Günahı Öteki Dünyada Bi Yerinden Çıkar .

:) lan sanki bana filesi komple eliyle yazdı hiç hazır bişey kullanmadın dimi dosyaların başına sonuna 2 gereksiz kod yazıyorlar sonuna ## maxmi cart curt bumu yazmak. :) gidiyor m2devden adamlara yalvarıp parayla alıyor sonra ben kodladım :DasdA:SD
epvpde yazışmalarını gördük sslerini :)) kaldırılmasaydı link atardım gören görmüştür zaten. milletin ağzından başkasından dosya satın al al sonra ben kodladım :) senin eklediğin filesteki sistemlerin hangi biri piyasada degilde kendi yapımın ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri