HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben burda zaman kaybetmem işime bakarım. Ben susuyorum sen devam Et.
Göz Atabilirsiniz Lazım olursa MAxmiye yazarsın
http://www.turkmmo.com/ucretli-file...2-server-files-blackforce-maxmi-leonidas.html
Bak Koçum Belliki Yenisin Maxminin Ne Ayak Olduğunu Bilmiyorsun . Burda Birşeyi Bilip Bilmeden Laf Yapma 100 Online Serverin Var Diye Buralarda Dolanma Senin Geçtiğin O Yollardan Biz Kaç Kere Döndük Haberin Yok Kaç Bin Onlineli Server Yönettik İlk Serverlere Git Göz At Sen Daha Metin2 Türk Oynarken Ben FREEBSD Kuruyordum .Gitte Bi Dünyadan Haberin Olsun Ayrıca Wolfmanı Serverime Tam 3 Saatte Sorunsuz Ekledim Haberin Ola . 3 Saatten Bahsediyorum 0 Dan 0 Kodlamayla 3 Saatte Bitirdim Wolfmanı . Kimin Ne Olduğuna Öğren Ondan Sonra Gel Karşıma .
Ben burda zaman kaybetmem işime bakarım. Ben susuyorum sen devam Et.
Göz Atabilirsiniz Lazım olursa MAxmiye yazarsın
http://www.turkmmo.com/ucretli-file...2-server-files-blackforce-maxmi-leonidas.html
Sanki meti2dev elite vs cart curt dedilklerin nerden alıyorki Hepiniz zaten Metin2TR nin Kopyasısınız. Bunları tartısmaya gerek yok.
Daha iyisini yapabiliyorsan,z siz yapıp satın. Yapamıyosanız susun wareze dusmesını bekleyın
Zaten warezde olan şeyi niye wareze düşürülmesini bekliyelim.

Sallamayı bırak. Wolfmanı yapabilseydin aylar önce yapardın zaten. Maxmi dosyaları paylaştıktan son client güncellemeleri dahil ve Ellie nin sourceleri düştükten sonra yapıyorsun. Maxmi nin paylaştığı dosyalarda nereden ne değiştiriliyor zaten hepsi verilmiş. Piyasada Lycan yokken bizde vardı. Siz daha Lycan eklmemeye çalışırken veyahutta game compile etmeye çalışırken. Bunlar paylaşılmadan önce yapsaydın? Aklın neredeydi? Çünkü yapmayı bilmiyordun. Gelmiş burada havlıyorsunuzBak Koçum Belliki Yenisin Maxminin Ne Ayak Olduğunu Bilmiyorsun . Burda Birşeyi Bilip Bilmeden Laf Yapma 100 Online Serverin Var Diye Buralarda Dolanma Senin Geçtiğin O Yollardan Biz Kaç Kere Döndük Haberin Yok Kaç Bin Onlineli Server Yönettik İlk Serverlere Git Göz At Sen Daha Metin2 Türk Oynarken Ben FREEBSD Kuruyordum .Gitte Bi Dünyadan Haberin Olsun Ayrıca Wolfmanı Serverime Tam 3 Saatte Sorunsuz Ekledim Haberin Ola . 3 Saatten Bahsediyorum 0 Dan 0 Kodlamayla 3 Saatte Bitirdim Wolfmanı . Kimin Ne Olduğuna Öğren Ondan Sonra Gel Karşıma .
Sallamayı bırak. Wolfmanı yapabilseydin aylar önce yapardın zaten. Maxmi dosyaları paylaştıktan son client güncellemeleri dahil ve Ellie nin sourceleri düştükten sonra yapıyorsun. Maxmi nin paylaştığı dosyalarda nereden ne değiştiriliyor zaten hepsi verilmiş. Piyasada Lycan yokken bizde vardı. Siz daha Lycan eklmemeye çalışırken veyahutta game compile etmeye çalışırken. Bunlar paylaşılmadan önce yapsaydın? Aklın neredeydi? Çünkü yapmayı bilmiyordun. Gelmiş burada havlıyorsunuz
Gameyi 2013 Yılında COMPILE Ederken Maxmi 34K Kullanıyordu Bunuda Unutma Kuçu Kuçu .
Ozamanlar yapabilseydin ya kendin kullanıyor olurdun ya satardın ya paylaşırdın. Ki sourceler piyasaya zaten 2014 te düştü çal keke çal. Bu yalanları kimse yemiyor.:l04:Gameyi 2013 Yılında COMPILE Ederken Maxmi 34K Kullanıyordu Bunuda Unutma Kuçu Kuçu .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)